Antena Meniu Search
x

Şoferul unui BMW s-a speriat de poliţistul care i-a făcut semn să oprească şi a lovit 4 maşini, la Timişoara

Un tânăr de 24 de ani, din Gorj, care se afla la volanul unui BMW şi gonea cu viteză pe un bulevard din Timişoara, s-ar fi speriat, spune el, de poliţistul care i-a făcut semn să oprească.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.08.2019, 08:03

Şofer speriat de poliţist face accident
Şoferul unui BMW, speriat de poliţist - igj.ro

Un tânăr de 24 de ani, din Gorj, care se afla la volanul unui BMW şi gonea cu viteză pe un bulevard din Timişoara, s-ar fi speriat, spune el, de poliţistul care i-a făcut semn să oprească.

Gorjeanul, care abia îşi luase permisul, de câteva luni, fusese înregistrat de radar cu 150 de kilometri la oră în localitate, gonind nebuneşte cu BMW-ul pe Calea Lugojului din Timişoara.

Şoferul unui BMW s-a speriat de poliţistul care i-a făcut semn să oprească şi a lovit 4 maşini, la Gorj

Un tânăr de 24 de ani s-a declarat absolut îngrozit de poliţistul care i-a făcut semn să oprească, după ce a fost prins de radar cu 150 de kilometri la oră. Tânărul, la volanul unui BMW, nu doar că nu a oprit, dar în sperietura lui, a încercat să fugă de omul în albastru pe a cărui uniformă şi maşină scria "Poliţia".

Fireşte, agenţii au pornit în urmărirea BMW-ului şi, pe strada Cerna, au observat cum şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit mai multe maşini, într-o parcare. Conducătorul auto a fost rănit şi transportat la spital.

Oamenii legii au pornit în urmărirea șoferului vitezoman. Pe strada Cerna, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat în trei autoturisme care erau parcate. Gorjeanul a fost rănit și a fost transportat la spital.

Tânărul, care nu consumase alcool, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, amendă şi suspendarea permisului pentru patru luni, potrivit igj.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Şoferul unui BMW s-a speriat de poliţistul care i-a făcut semn să oprească şi a lovit 4 maşini, la Timişoara