Antena Meniu Search
x

Şofer cu Mercedes, la un pas să omoare oameni nevinovaţi, în Suceava: "Mi se fâlfâie!" (video)

Un şofer cu Mercedes a fost la un pas să omoare oameni nevinovaţi, în Suceava, dar tot el a fost cel care a avut gura mare, când a fost anunţat că a fost filmat: "Mi se fâlfâie!".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.11.2019, 16:36

Şofer cu Mercedes, depăşire dementă
Şofer cu Mercedes, la un pas să omoare oameni nevinovaţi, în Suceava: "Mi se fâlfâie!" (video) - Captură video

Un şofer cu Mercedes a fost la un pas să omoare oameni nevinovaţi, în Suceava, dar tot el a fost cel care a avut gura mare, când a fost anunţat că a fost filmat: "Mi se fâlfâie!".

Scene de groază au fost surprinse pe o şosea din Suceava joi, 31 octombrie, când şoferul unui Mercedes a vrut să depăşească un TIR, chiar dacă şoseaua era una care şerpuia şi era linie continuă. După ce ratează o primă dpăşire neregulamentară, conducătorul autoturismului nu mai ţine cont de nimic într-o curbă la dreapta în care nu avea nicun fel de vizibilitate.

El accelerează şi începe să depăşească camionul, când, din faţă, apare o camionetă Mitshubishi. Noroc că şoferul acesteia a văzut manevra dementă a şoferului de Mercedes şi a tras dreapta de volan, pe acostament.

După ce scapă cu bine din această situaţie, şoferul Mercedesului e certat prin staţie de un camionagiu, cel care a filmat totul. Şoferul din Mercedes e însă agresiv verbal şi dă vina pe cel din TIR-ul pe care a vrut să îl depăşească, că nu l-a lăsat să facă manevra, în curbă.

Pe acelaşi subiect

"Băi omule, tu eşti sănătos la cap? În curbă la dreapta pe linie continuă tu te-ai băgat în depăşire şi el nu te-o lăsat?", se aude şoferul care filmează. "Ai şi tu oleacă di minte în bostanul şela?", spune şi şoferul camionului pe care vroia să-l depăşească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul de Mercedes continuă să vorbească urât cu cei doi camionagii, iar cel care filmează îi spune: "Io zic să îţi vezi de treabă, că te-am filmat, diseară o să te caute poliţia, după număr." "Mi se fâlfâie de filmarea ta!", vine răspunsul.

Unul îndreptăţit, avea să se demonstreze ulterior. Poliţiştii suceveni au comunicat oficial că într-ucât camera de bord care a filmat totul nu e omologată, nu pot lua nicio măsură împotriva şoferului care era să omoare oameni nevinovaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Şofer cu Mercedes, la un pas să omoare oameni nevinovaţi, în Suceava: "Mi se fâlfâie!" (video)