Antena Meniu Search
x

Șofer român de TIR, scos pe banda de urgență, în Germania: "Tu știi ce mi-a făcut ăsta cu camionul?!" (video)

Un șofer român de TIR a fost scos pe banda de urgență, în Germania, de un coleg incisiv, care l-a șicanat în permamență. Românul a filmat totul cu camera de bord din cabină: "Tu știi ce mi-a făcut ăsta cu camionul?!"

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 23.08.2020, 16:47

Șofer de TIR
Șofer român de TIR, la un pas de un grav acident - Captură video
  • Imaginile au fost filmate din cabina șoferului român.
  • Colegul lui agresiv a speriat și alt camionagiu.

Momente de panică pe o autostradă din Germania pentru un șofer român de TIR șicanat de un coleg la volanul unui camion cu remorcă. Un alt șofer, care circulă în fața românului, e și el speriat.

Șoferul român a surprins ultima parte a incidentului cu camera de bord, după ce a ieșit de pe banda a treia pe banda de urgență, camionul din fața lui intrând practic peste el și obligându-l să se ferească. Apoi, șoferul acestuia face aceeași manevră de intimidare și cu șoferul TIR-ului din față.

Românul e auzit pe filmare cum spune: "Tu știi ce mi-a făcut ăsta cu camionul?! Era să mă lovească!"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferul român a postat imaginile pe youtube, cu explicația: "Șicanare în trafic cu 40 de tone !! Șofer DHL, Germania! D-EM FT 559. Acest șofer a fost la un pas să provoace un accident rutier grav în mod intenționat, fără absolut niciun motiv! Pe cabină avea inscripționat firma DHL, iar pe remorcă și camion IDS Logistic!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Șofer român de TIR, scos pe banda de urgență, în Germania: "Tu știi ce mi-a făcut ăsta cu camionul?!" (video)