Antena Meniu Search
x

Șofer român de TIR trezit cu tort și lumânări, la miezul nopții, în parcare, în Italia (video)

Un șofer român de TIR a fost trezit cu tort și lumânări, la miezul nopții, în parcare, în Italia. Șoferul se odihnea în pauză și a fost luat prin surprindere.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.03.2020, 09:30

Șofer român de TIR
Șofer român de TIR trezit cu tort și lumânări, la miezul nopții, în parcare, în Italia (video) - Facebook
  • Șoferul a împlinit 45 de ani departe de casă.
  • Un coleg i-a făcut o mare surpriză.

Un șofer român de TIR a fost trezit cu tort și lumânări, la miezul nopții, în parcare, în Italia. Șoferul se odihnea în pauză și a fost luat prin surprindere.

Un șofer român de TIR din Hunedoara a avut parte de o surpriză neașteptată sâmbătă noaptea, într-o parcare de camioane din Cremona, Italia, acolo unde oprise să se odihnească. Eugen, care conduce un cap tractor înmatriculat în Arad, a fost trezit la miezul nopții.

Un prieten, Nicu, era lângă portiera cabinei cu un tort și lumânări aprinse. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Cea mai placuta si emotionanta surpriza in ultimii ani,... Multumesc din suflet, Nicusor, prieten drag si coleg!!! Tocmai ma pregateam de culcare...", a scris sărbătoritul, pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Șofer român de TIR trezit cu tort și lumânări, la miezul nopții, în parcare, în Italia (video)