Antena Meniu Search
x

Un şofer român de TIR a murit pe autostradă, în Germania, în timp ce dădea declaraţii poliţiştilor

Un şofer român de TIR a murit pe autostradă, în Germania, în timp ce dădea declaraţii poliţiştilor. În vârstă de 41 de ani, românul coborâse din cabină după o tamponare uşoară cu o maşină.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.03.2019, 17:48

Şoferul avea 41 de ani
Un şofer român de TIR a murit pe autostradă, în Germania, în timp ce dădea declaraţii poliţiştilor - infranken.be

Un şofer român de TIR a murit pe autostradă, în Germania, în timp ce dădea declaraţii poliţiştilor. În vârstă de 41 de ani, românul coborâse din cabină după o tamponare uşoară cu o maşină.

Un accident uşor care a avut loc joi după-amiază pe A73, în Germania, între Untersiemau și Ebersdorf, s-a transformat într-o tragedie. Un şofer român de camion a murit chiar sub ochii poliţiştilor chemaţi chiar de el, scrie merkur.de.

Românul a fost implicat într-o tamponare uşoară cu o maşină condusă de o tânără, în jurul orei 14:40, camionul său fiind acroşat de şoferiţă. Cele două vehicule au tras pe dreapta, pe banda de urgenţă, şoferul român şi femeia s-au dat jos şi au sunat la poliţie.

O patrulă a poliției a sosit la locul accidentului la scurt timp după aceea și a asigurat perimetrul în care erau oprite autovehiculele. În timp ce ofițerii se ocupau încă de accident şi luau declaraţii românului şi şoferiţei, o altă mașină a lovit în plin autoturismul poliţiei şi l-a proiectat direct în şoferul român.

Pe acelaşi subiect

Acesta, în vârstă de 41 de ani, a murit pe loc. A fost grav rănită şi şoferiţa autoturismului care lovise camionul românului, în vreme ce şoferul care a intrat în maşina poliţiei, 33 de ani, care conducea un Audi, a scăpat nevătămat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţia germană a anunţat că a declanşat o anchetă şi urmează să se stabilească exact circumstanţele în care şoferul de Audi nu a putut frâna şi a intrat cu viteză în zona semnalizată de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un şofer român de TIR a murit pe autostradă, în Germania, în timp ce dădea declaraţii poliţiştilor