Antena Meniu Search
x

Imagini şocante pe Centura Braşovului. Un şofer e snopit de alţi trei bărbaţi, în urma unui incident în trafic

Imagini şocante pe Centura Braşovului. Un şofer este snopit de alţi trei bărbaţi, în urma unui incident în trafic. Pe imaginile surprinse de un alt şofer se vede cum bărbatul cade la pământ în timp ce indivizii îl lovesc violent cu pumnii şi picioarele.

Imagini şocante pe Centura Braşovului. Un şofer este snopit de alţi trei bărbaţi, în urma unui incident în trafic. Pe imaginile surprinse de un alt şofer se vede cum bărbatul cade la pământ în timp ce indivizii îl lovesc crunt cu pumnii şi picioarele. În cele din urmă, victima a ajuns la spital.

Incidentul a fost filmat vineri de o cameră de bord a unui şofer aflat în trafic. Imaginile au devenit virale după ce au fost postate pe Internet.

Şoferul bătut a ajuns la spital, iar agresorii săi sunt acum cercetaţi pentru violenţă după ce poliţia a pornit cercetările în acest caz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

 „A fost apel la 112, legat de agresiune. Persoana vătămată, un bărbat de 47 de ani, din Făgăraș, a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată și nici nu a depus plângere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu pentru MyText.ro .

Agresorii ar fi trei tineri din Tărlungeni cu vârste între 20 și 30 de ani.

Din primele informaţii, totul a pornit în urma unei şicanări în trafic. Victima, care şofa pe dreapta, ar fi blocat maşina agresorilor în trafic, moment în care cei trei tineri au coborât din autoturism şi l-au lovit pe celălalt şofer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Imagini şocante pe Centura Braşovului. Un şofer e snopit de alţi trei bărbaţi, în urma unui incident în trafic