Antena Meniu Search
x

Şofer teribilist filmat în timp ce rupe bariera de la o trecere cu calea ferată din Bucureşti

Un şofer teribilist a fost filmat, ieri dimineaţă, în timp ce conducea cu viteză şi a forţat trecerea la nivel cu calea ferată din zona Andronache (Bucureşti).

Şofer filmat când rupe bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată Andronache
Şofer filmat când rupe bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată Andronache - CFR Infrastructură

Un şofer teribilist a fost filmat, ieri dimineaţă, în timp ce conducea cu viteză şi a forţat trecerea la nivel cu calea ferată din zona Andronache (Bucureşti).

Totul s-a întâmplat, la ora 09.43, la trecerea la nivel cu calea ferată Andronache din Bucureşti, acolo unde bariera era lăsată, iar semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Şoferul unui autoturism marca Opel a fost filmat de o cameră de supraveghere în timp ce circula cu viteză şi, cel mai probabil, a văzut prea târziu faptul că bariera era lăsată.

Astfel, în ultima secundă, şoferul a tras de volan, a lovit bariera şi a rupt-o, iar apoi a derapat chiar pe calea ferată.

Pe acelaşi subiect

Din fericire, şoferul teribilist a reuşit să redreseze maşina şi a evitat un accident rutier.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au fost publicate de CFR Infrastructură, compania încercând să tragă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte astfel de incidente, provocate de şoferi teribilişti.

"Trecerea la nivel cu calea ferată din imagini este situată între staţiile Băneasa şi Pantelimon, la km 13+958, în zona cartierului Andronache, parte componentă a magistralei Bucureşti Nord - Constanţa, unde viteza maximă de circulaţie a trenurilor de călători este de 160 km/h.

Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat!

- O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile a mii de oameni care călătoresc cu trenul!

- O astfel de inconştienţă poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier sau al pietonilor!

- O astfel de inconştienţă atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar!

- O astfel de inconştienţă produce pagube materiale sistemului feroviar!", se arată în postarea CFR Infrastructură pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şofer teribilist filmat în timp ce rupe bariera de la o trecere cu calea ferată din Bucureşti