Antena Meniu Search
x

Şofer de TIR aproape mort pe autostrada Sebeş- Turda. Cabina s-a rupt de remorcă, pe şosea

Un şofer de TIR e aproape mort pe autostrada Sebeş- Turda, în urma unui accident teribil. Cabina s-a rupt de remorcă, pe şosea şi şoferul a fost strivit înăuntru.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.09.2019, 17:19

Accident pe A10
Şofer de TIR aproape mort pe autostrada Sebeş- Turda. Cabina s-a rupt de remorcă, pe şosea - Captură video

Un şofer de TIR e aproape mort pe autostrada Sebeş- Turda, în urma unui accident teribil. Cabina s-a rupt de remorcă, pe şosea şi şoferul a fost strivit înăuntru.

Un grav accident de circulatie a avut loc pe A10, între Turda şi Aiud. Un şofer de TIR a fost transportat în stare critică la spital, cu elicopterul, după ce camionul pe care-l conducea şi care era încărcat cu cărămizi s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:50, la kilometrul 61, pe sensul de mers Turda-Aiud. Şoferul unui autotren a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe carosabil, izbindu-se şi de parapeţii de pe margine. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, şoferul a fost grav rănit. Bărbatul în vârstă de 58 de ani, care a suferit multiple traumatisme, a primit îngrijiri medicale la faţa, după care a fost transportat la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şofer de TIR aproape mort pe autostrada Sebeş- Turda. Cabina s-a rupt de remorcă, pe şosea