Antena Meniu Search
x

Un șofer din Vaslui, care s-a luat la întrecere cu Poliția, a trecut prin gardul de beton al unei fabrici

Un tânăr de 25 de ani, din Vaslui, aflat la volanul unei mașini de lux cu numere de Marea Britanie, s-a gândit că ar fi o idee bună să se ia la întrecere cu Poliția, atunci când i s-a făcut semn să oprească.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.09.2020, 17:53

Tânărul a intrat frontal într-un gard de beton
Vasluianul a crezut că, dacă are mașină puternică, scapă de Poliție - vremeanoua.ro
  • Șoferul era beat și nu a putut ține drumul drept
  • Mașina s-a înfipt într-un zid de beton
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19

Șoferul a călcat violent pedala de accelerație, crezând, probabil, că puterea superioară a mașinii îl va ajuta să scape. Din păcate, șoferul era și beat, așa că, într-o curbă, din cauza vitezei excesive, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a înfipt direc în gardul de beton al un fabricii de oțet din Simila.

"Polițiștii au făcut semnalul regulamentar, pentru ca acel conducător auto să oprească, însă acesta a refuzat. Echipajul a pornit în urmărirea lui, iar pe raza localității Simila, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, părăsind partea carosabilă, izbindu-se de un gard de beton, aparținând unei societăți comerciale. Șoferul a fost identificat, fiind vorba despre un tânăr de 25 de ani, din Bârlad. Testat alcoolscopic acesta avea o alcoolemie de 0,71mg/l alcool pur în aerul expirat. A refuzat să i se recolteze probe biologice. A fost însă transportat la Spitalul Județean Vaslui, întrucât a fost vătămat în urma accidentului rutier. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvâșirii infracțiunilor de refuz de recoltare de mostre biologice și vătămare corporală din culpă", au precizat reprezentanții IPJ Vaslui pentru vremeanoua.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un șofer din Vaslui, care s-a luat la întrecere cu Poliția, a trecut prin gardul de beton al unei fabrici