Antena Meniu Search
x

Şoferi de TIR filmaţi în parcări şi şantajaţi de un român şi iubitul lui, în Italia

Mai mulţi şoferi de TIR au fost filmaţi în parcări şi şantajaţi de un român şi iubitul lui, în Italia. Şoferii apelau la serviciile iubitului românului, un transexual peruvian.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.10.2019, 12:30

Şoferi de TIR
Şoferi de TIR filmaţi în parcări şi şantajaţi de un român şi iubitul lui, în Italia - Facebook

Mai mulţi şoferi de TIR au fost filmaţi în parcări şi şantajaţi de un român şi iubitul lui, în Italia. Şoferii apelau la serviciile iubitului românului, un transexual peruvian.

Un român în vârstă de 30 de ani şi iubitul lui, un transexual peruvian, Silvana, au fost arestaţi în Italia şi condamnaţi în regim de urgenţă, după 7 luni, pentru şantaj şi extrocare. Cei doi fuseseră reţinuţi în martie, Silvana chiar în timp ce primea 4.500 de euro de la un camionagiu italian.

BOMBĂ! Fata lui Gigi Becali, părăsită la o săptămână după nuntă! Cine e ”ispita”

Cuplul filma şi fotografia şoferii de camion care cumpărau servicii erotice de la Silvana, în parcarea de camioane din oraşul Inverigo, în provincia Como, acolo unde cei doi locuiau.

Apoi şantajau camionagii cu filmările şi-i ameninţau că le vor trimite familiilor acestora, dacă nu plătesc diverse sume de bani. Unul dintre camionagii, un italian de 41 de ani, care plătise deja mii de euro, a înţeles că şantajul nu se va opri niciodată, a recunoscut familiei totul, apoi a depus plângere la poliţie şi astfel a fost realizat flagrantul, scrie Il Giornale.

Românul şi iubitul lui transexual au fost condamnaţi luni la câte cinci ani de închisoare cu executare, fiecare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Şoferi de TIR filmaţi în parcări şi şantajaţi de un român şi iubitul lui, în Italia