Antena Meniu Search
x

Şoferii români de TIR, umiliţi pe Facebook de nemţi, după ce unul a blocat două străzi, în Germania

Şoferii români de TIR jigniţi pe Facebook de nemţi, după ce un coleg a blocat două străzi, în Germania. Comentariile la adresa camionagiilor români sunt în majoritatea lor jignitoare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.01.2020, 10:57

Şofer român de TIR
Şoferii români de TIR, umiliţi pe Facebook de nemţi, după ce unul a blocat două străzi, în Germania - Facebook

Şoferii români de TIR jigniţi pe Facebook de nemţi, după ce un coleg a blocat două străzi, în Germania. Comentariile la adresa camionagiilor români sunt în majoritatea lor jignitoare.

Un şofer român nervos că nu are loc să vireze la stânga, a dat cu spatele şi a căzut cu TIR-ul de pe şosea, în Germania. A stat cu camionul proptit într-o casă 5 ore, până a venit cineva să îl ajute. Fotografiile postate pe Facebook de mai mulţi internauţi germani au strâns sute de comentarii, majoritatea dintre ele umilitoare la adresa camionagiilor români.

"Mă întreb serios unde a luat permisul" e printre cele mai nevinovate comentarii. "Şi unul care nu are ochelari poate vedea că nu ai ce să cauţi acolo, că nu încape într-o curbă aşa strânsă.", e un alt comentariu "liniştit".

Michael Becker scrie: "Şoferii ăştia care vin din est nu şi-au luat niciodată permisul pentru camion. Cât de prost să fii?"

"De necrezut ce e pe drum, șoferii noștri trebuie să facă module de condus, iar ăştia vin aici în pantaloni de trening, fără nici o cunoștință, și nu au nevoie să facă toate cursurile.", a fost unul dintre cele mai acide comentarii, scris de Alexander Schoeler.

"Bunul simț nu permite așa ceva. Dar din moment ce autorizaţiile de conducere, cărțile de identitate, certificatele ADR și permiele de conducere în România sunt emise în aceeași dată, în același timp, vă puteți imagina cât de avansat este cu abilitățile de conducere.", spune şi Erik John.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Şoferii români de TIR, umiliţi pe Facebook de nemţi, după ce unul a blocat două străzi, în Germania