Antena Meniu Search
x

Șoferul care a provocat accidentul cu 3 morți, din Cluj, avea doar 20 de ani. Părinții lui erau în mașină (video)

Șoferul care a provocat accidentul cu 3 morți, din Cluj, avea doar 20 de ani. Părinții lui erau în mașină, toți trei au pierit în autoturismul ajuns un morman de fiare după ce s-a izbit de un TIR.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.07.2020, 10:00

Accident
Dănuț și părinții lui au murit pe loc - Facebook
  • Dănuț avea permis de mai puțin de un an.
  • El și părinții lui au murit pe loc.

Dănuț Adrian avea permis luat de mai puțin de un an, din toamna lui 2019, și miercuri de dimineață a provocat accidentul în care el și părinții lui au murit, mașina condusă de tânărul de 20 de ani intrând într-un TIR pe centura Vâlcele-Apahida, la Cluj. 

Cei trei, care sunt din comuna Moldovenești, veneau de la fratele mai mare al lui Dănuț, dis de dimineață, când Opelul condus de acesta a intrat pe contrasens, cu viteză, într-un TIR. Autoturismul a fost proiectat pe contrasens, în șanț, fiind efectiv făcut praf. 

Dănuț și părinții lui au fost găsiți de salvatori fără viață, niciunul dintre ei neavând șanse să supraviețuiască impactului.

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Șoferul care a provocat accidentul cu 3 morți, din Cluj, avea doar 20 de ani. Părinții lui erau în mașină (video)