Antena Meniu Search
x

Sora Luizei Melencu a povestit despre un cont fals de Facebook şi telefoane primite noaptea, de pe numere ascunse, înainte de dispariţie

După aproape 5 luni de la dispariţie, sora Luizei Melencu rupe tăcerea. Fata a povestit despre contul fals de Facebook al Luizei şi despre telefoanele pe care tânăra le primea noaptea, de pe numere ascunse.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.08.2019, 13:53

Sora Luizei Melencu a povestit despre un cont fals de Facebook şi telefoane primite noaptea, de pe numere ascunse, înainte de dispariţie - captura videi Antena3 / Facebook

După aproape 5 luni de la dispariţie, sora Luizei Melencu rupe tăcerea. Fata a povestit despre contul fals de Facebook al Luizei şi despre telefoanele pe care tânăra le primea noaptea, de pe numere ascunse.

Sora Luizei a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, în care a dezvăluit că fata de 18 ani primea telefoane noaptea, de pe un numpăr ascuns, înainte să fie răpită. 

"O suna cineva cu număr privat. A răspuns noaptea pe la ora 2.00 sau 3.00, dar nu vorbea nimeni, înainte de dispariţie. Nu vorbea nimeni (...) Aş vrea să ştie că o aşteptăm toţi acasă şi o iubim din tot sufletul. Poate reuşeşte să dea un semn. Îmi doresc din tot sufletul să fie bine", a declarat sora Luizei Melencu.

Mai mult, a dezvăluit că sora ei avea un cont fals de Facebook, dar şi că sângele de pe noptiera din casa lui Ghoerghe Dincă îi aparţine Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă, suspus la detectorul de minciuni

Gheorghe Dincă urmează să fie dus la detectorul de minciuni. Potrivit celebrului psiholog-criminalist Tudorel Butoi, testarea bărbatului este o greşeală, pentru că Dincă este "un om care disfuncţional, defect psihic cu acte".

Experţii criminologi pregătesc setul de întrebări esenţiale care să arate ce minciuni a spus până acum suspectul din Caracal şi câte victime a avut. 

Gheorghe Dincă şi-a dat consimţământul pentru testare în urmă cu o lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sora Luizei Melencu a povestit despre un cont fals de Facebook şi telefoane primite noaptea, de pe numere ascunse, înainte de dispariţie