Antena Meniu Search
x

Șosea distrusă complet după cutremurul de 7 grade din Alaska, refăcută total în 4 zile

Fotografia unei șosele din Alaska distruse complet de cutremur și reparată în timp record a atras invidia privitorilor din alte regiuni.

Fotografia unei șosele din Alaska distruse complet de cutremur și reparată în timp record a atras invidia privitorilor din alte regiuni.

Oamenii au precizat că nu înțeleg cum a fost posibil așa ceva, având în vedere că ei se roagă de autoritățile locale să repare o groapă în asfalt și nu se rezolvă nimic de luni de zile.

Astfel, echipajele de reparații rutiere din Alaska au devenit invidiate de oameni din toată lumea, din cauza reparației extrem de rapide a unui drum care a fost distrus de cutremurul cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un întreg tronson care leagă Aeroportul Internațional Road și Minnesota Drive din Anchorage s-a prăbușit în cutremur, creând o gaură imensă, în care a căzut o mașină.

Fotografiile înainte și după, făcute drumului respectiv, au arătat cât de repede au fost finalizate lucrările de reparații. Toată munca a durat mai puțin de patru zile.

Postul a devenit viral, pentru că oamenii din întreaga țară se întrebau de ce în orașele lor nu se pot face reparații mult mai mici ca acestea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Șosea distrusă complet după cutremurul de 7 grade din Alaska, refăcută total în 4 zile