Antena Meniu Search
x

Un soţ bătăuş a încălcat ordinul de protecţie ca să-i dea soţiei cu spray paralizant în ochi

Poliţiştii au emis pe numele unui soţ bătăuş din Haţeg un ordin de protecţie, să nu se mai apropie de la mai puţin de 150 de metri de soţia sa, însă bărbatul a ignorat avertismentul poliţiştilor şi a prins-o pe femeie când se întorcea acasă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.12.2019, 19:29

Un bărbat din Haţeg a încălcat ordinul de protecţie ca să se răzbune pe soţie
A încălcat ordinul de protectie ca să-i dea cu spray în ochi sotiei - Observator.tv

Poliţiştii au emis pe numele unui soţ bătăuş din Haţeg un ordin de protecţie, să nu se mai apropie de la mai puţin de 150 de metri de soţia sa, însă bărbatul a ignorat avertismentul poliţiştilor şi a prins-o pe femeie când se întorcea acasă, apoi i-a deschis portiera maşinii şi i-a golit un spray paralizant în faţă.

Bărbatul a fost ulterior reţinut de poliţişti.

A încălcat ordinul de protecţie ca să-i dea cu spray în ochi soţiei

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au fost sesizați prin plângere de către o femeie în vârstă de 36 ani, din oraşul din Hațeg, judeţul Hunedoara, despre faptul că, atunci când s-a întors la domiciliu, fostul soț, în vârstă de 37 de ani, din Hațeg, i-a deschis portiera mașinii şi i-a pulverizat în zona feței un spray iritant-lacrimogen adresându-i în același timp cuvinte și expresii jignitoare.

În baza sesizării a fost întocmit dosar de cercetare penală, iar din cercetări a reieșit faptul că Judecătoria Hațeg a emis Ordin de Protecție, cu valabilitate de șase luni, iar bărbatului i-a fost stabilită obligația de a păstra o distanță de minim 150 m față de fosta sa soție, obligație pe care acesta a încălcat-o.

Faţă de acesta s-a luat măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un soţ bătăuş a încălcat ordinul de protecţie ca să-i dea soţiei cu spray paralizant în ochi