Antena Meniu Search
x

Cea mai iubitoare soţie, la Iaşi. A sunat la 112, disperată că soţul a plecat beat cu maşina. Bărbatul riscă puşcăria

O femeie din Iaşi a sunat disperată la 112 şi le-a spus poliţiştilor că soţul său a plecat beat cu maşina şi îi este frică să nu păţească ceva sau să declanşeze vreo tragedie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.10.2019, 15:28

O femeie din Iaşi a sunat disperată la 112 şi le-a spus poliţiştilor că soţul său a plecat beat cu maşina şi îi este frică să nu păţească ceva sau să declanşeze vreo tragedie.

Poliţiştii s-au mobilizat imediat şi au plecat în căutarea bărbatului, reuşind să-l identifice în trafic în scurt timp. Etilotestul a arătat 0,75 miligrame alcool pur in aerul expirat.

O soţie din Iaşi a sunat la 112 să anunţe că soţul a plecat beat cu maşina

Un apel disperat la 112 informa că un bărbat a plecat beat, la volanul maşinii sale. Apelanta, chiar soţia reclamatului, a cerut ajutorul poliţiştilor, fiindu-i frică să nu păţească ceva soţul său, sau să declanşeze vreo tragedie.

“Politistii au fost sesizati printr-un apel la numarul unic de urgenta 112 despre faptul ca un tanar se deplaseaza la volanul unui autoturism, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii l-au identificat si oprit in trafic”, au transmis reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,75 miligrame alcool pur in aerul expirat.

Tânărul are acum dosar penal pentru conducere în stare de ebrietate şi riscă puşcăria, însă cel puţin soţia îl ştie în siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cea mai iubitoare soţie, la Iaşi. A sunat la 112, disperată că soţul a plecat beat cu maşina. Bărbatul riscă puşcăria