Antena Meniu Search
x

Soţia unui şofer din Vaslui, salvată de la decapitare de un sms, după ce s-a aplecat spre telefon

Soţia unui şofer din Vaslui, pasageră pe scaunul din dreapta, a avut un noroc fantastic atunci când s-a aplecat după telefon. Exact în momentul acela, o bară metalică s-a desprins dintr-un TIR şi străpuns maşina,intrând prin lunetă şi ieşind prin parbriz. Cei doi soţi se întorceau de la o mănăstire.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.07.2019, 14:32

Soţia unui şofer din Vaslui, salvată de la decapitare de un sms, după ce s-a aplecat spre telefon

Soţia unui şofer din Vaslui, pasageră pe scaunul din dreapta, a avut un noroc fantastic atunci când s-a aplecat după telefon. Exact în momentul acela, o bară metalică s-a desprins dintr-un TIR şi străpuns maşina lor, intrând prin lunetă şi ieşind prin parbriz. Cei doi soţi se întorceau de la o mănăstire.

Un SMS a făcut ca femeia să nu fie decapitată pe loc de fierul căzut din camion.

Soţia unui şofer din Vaslui, salvată de la decapitare de un sms

Soţia unui şofer din Vaslui, aflată pe scaunul din dreapta, a trecut la câţiva centimetri de o moarte groaznică, după ce s-a aplecat spre telefon, ca să citească un sms.

Exact în acel moment, s-a desprins o bară metalică dintr-un TIR, care a străpuns luneta maşinii şi apoi parbrizul, trecând la nici 2 centimetri de capul femeii.

Soţul femeii invocă o intervenţie divină în cazul soţiei sale.

"A avut mare noroc, i-a ajutat Dumnezeu. Am auzit o bubuitură, noroc că soţia s-a aplecat după. Dacă avea capul drept, îi trecea prin cap ţeava", a declarat soţul femeii.

Femeia a fost, totuşi, transportată la spital pentru investigaţii, pentru că a fost atinsă la ureche de bara respectivă de metal. Evenimentul a avut loc în localitatea Costești, spre DE 581.

"Doi centimetri au despărţit-o pe victimă de decapitare", au precizat salvatorii ISU. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Soţia unui şofer din Vaslui, salvată de la decapitare de un sms, după ce s-a aplecat spre telefon