Antena Meniu Search
x

VIDEO | Soții Pogba s-au făcut de râs la jonglatul cu sulul de hârtie igienică. Ce s-a întâmplat

Paul Pogba și soția sa, Zulay, s-au filmat în timp ce jonglau cu sulul de hârtie igienică, însă momentul nu a ieșit așa cum își doreau.

de Daniel Samoilă

la 26.03.2020, 14:11

Paul Pogba, Manchester United
VIDEO | Soții Pogba s-au făcut de râs la jonglatul cu sulul de hârtie igienică. Ce s-a întâmplat - DPA Images / Martin Rickett via hepta
  • Paul și Zulay Pogba au încercat să jongleze cu hârtie igienică
  • Zulay Pogba l-a lovit în cap pe copilul lor cu hârtie igienică
  • Paul Pogba, dorit la Juventus din vară

Paul Pogba și soția sa, Zulay, s-au filmat în timp ce jonglau cu sulul de hârtie igienică, însă momentul nu a ieșit așa cum își doreau.

Pogba i-a pasat sulul lui Zulay, însă ea nu a jonglat cum trebuie și l-a lovit în cap pe copilul lor. După acest incident, Zulay s-a dus repede să verifice starea bebelușului, care, din fericire, a fost bună. Clipul a devenit ulterior viral pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Paul Pogba, dorit de Juventus din vară

Potrivit Calciomercato, Paul Pogba este aproape să revină în Italia, la Juventus, din vară. Pogba a jucat foarte puține meciuri la Manchester United în acest sezon și nu mai intră în ”calculele” antrenorului Ole Gunnar Solsjkaer.

Astfel, Juventus este principala favorită să îl transfere pe mijlocașul francez din vară. Paul a evoluat la Juve între 2012 și 2016, timp în care a marcat 28 de goluri în 124 de meciuri jucate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » VIDEO | Soții Pogba s-au făcut de râs la jonglatul cu sulul de hârtie igienică. Ce s-a întâmplat