Antena Meniu Search
x

Spectacol Duty Free de Black Friday la BestValue

BestValue își propune să le ofere clienților săi o zi, pur și simplu, memorabilă. Astfel, pentru ediția Black Friday 2020, a încorporat noi seturi de beneficii, pentru a ridica experiența Duty Free la rang de artă.

de Redactia Observator

la 11.11.2020, 12:32

Spectacol Duty Free de Black Friday la BestValue
Spectacol Duty Free de Black Friday la BestValue - BestValue

E timpul sa facem spectacol, nu doar shopping. Ridicăm cortina pe 12 noiembrie, la ora 21:00, cand BestValue ofera, in avans, acces in VIP Lounge.  Black Friday la BestValue înseamnă mai multe spectacole într-un singur act.

În pași de balet

BestValue își propune să le ofere clienților săi o zi, pur și simplu, memorabilă. Astfel, pentru ediția Black Friday 2020, a încorporat noi seturi de beneficii, pentru a ridica experiența Duty Free la rang de artă. Iar baletul este o artă nobilă care încorporeaza emoție, grație, libertate. Și performanță. Iar cei care își doresc produsele preferate la prețuri spectaculoase, vor putea performa cu ușurință. 

Avanpremieră online 12 noiembrie 2020, ora 21.00

Pasionații de produse premium la prețuri Duty Free vor putea beneficia de o gamă largă de mișcări ce descriu perfect stilul modern Black Friday.  Pe scena BestValue, spectacolul va fi susținut de reducerile de până la 60%, care se aplică la prețurile Duty Free, pe lângă multe alte surprize.

Ziua cu cele mai mari promoții este online pe BestValue.eu, în data de 13 noiembrie 2020, cu posibilitatea de acces prioritar în VIP Lounge de pe 12 noiembrie. Cortina se va ridica cu trei ore înainte de start. Pregătește-te pentru o experiență unică pe 12 noiembrie de la ora 21:00. 

Nu putem uita de călătorii noștri care zboară cu avionul în această perioadă, așa că Black Friday în magazinele BestValue din aeroporturi se va întinde pe durata unei întregi săptămâni, din 13 până pe 20 noiembrie.

Chiar te poți întinde la shopping

Că să poți performa cât mai bine, trebuie să te încălzești. Iar cel mai bun loc este VIP Lounge-ul Black Friday. Aici, vei avea acces prioritar la shopping online, în baza abonării la newsletter și a unei rezervări de loc. Biletul de avion este gratuit și gata validat în cont. Astfel, un iubitor de DutyFree poate aplica pentru VIP Access și, astfel, să își comande preferatele de pe site cu trei ore înaintea startului oficial Black Friday. 

Locuri limitate, în primul rând

Înscrierea în Black Friday VIP Access este un stil modern de spectacol, ceea ce înseamnă că, pe lângă accesul prioritar în Black Friday 2020 cu trei ore mai devreme, toți cei înscriși în VIP Acces obțin instant un voucher cu extra 5% discount, cumulabil cu celelalte reduceri de până la 60%. Dar, atenție, voucherele cu extra 5% discount sunt limitate. Ocuparea unui loc în sala virtuală, înaintea celorlalți, este prioritară. 

Aplauze la scenă deschisă 

Nu înseamnă aplauze de final, ci bucuria aplaudată în timpul spectacolului.

Înscrierea în Black Friday VIP Lounge implică dezvăluirea automat, în exclusivitate, a 12 dintre produsele vedetă din cadrul campaniei, din cele peste 7000 de produse premium cu până la 60% discount în Black Friday.

Dar, pe lângă oferta exclusivă la produsele din topul celor mai dorite în rândul călătorilor, show-ul de Black Friday la BestValue se caracterizează și prin noutăți, ediții exclusive, parfumuri niche și branduri de lux cu care călătorii s-au obișnuit deja.

Dansează ca și cum nimeni nu te vede 

Este o rezoluție pe care o poți duce la capăt chiar de Black Friday. Fiecare minut contează în tempoul allegro, motiv pentru care pe BestValue.eu, ai posibilitatea de a-ți adăuga favoritele din timp într-un Duty Free Wishlist. Finalizarea comenzilor este astfel posibilă cu doar câteva clickuri. În plus, un Wishlist pregătit din timp și din timpul Black Friday în contul BestValue, asigură inclusiv lista de cadouri pentru sărbătorile de iarnă, la cele mai bune prețuri Duty Free din an. 

Cel mai important număr este “Contul Meu” 

De asemenea, pentru a nu rata clipe importante in goana de Black Friday, BestValue sfătuiește călătorii din online să își creeze un cont pe site și apoi sa salveze parola în „Contul meu”. 

Este Ticket Free Black Friday. Acces fără bilet de avion!

Adresele de livrare ar trebui salvate în cont din timp, mai ales că, la BestValue, clienții pot achiziționa produse DutyFree inclusiv pentru alte persoane, în baza biletului validat din start.

Pentru ca în acest an, pasionații BestValue nu mai trebuie sa dețină un bilet fizic de avion. La destinație se va ajunge Ticket Free. 

Un show cum nu s-a mai văzut 

Fiecare pas este important în ziua cu cele mai DutyFree reduceri din an, iar BestValue se va asigura că spectacolul de Black Friday să fie perfect. Experiența Duty Free reprezintă o bucurie de Black Friday pentru toți clienții BestValue.

Online, ei pot beneficia de Priority Access la cel mai așteptat eveniment de shopping, voucher VIP cu extra 5%, livrare gratuită la orice comandă, indiferent de valoarea ei, oriunde în România, prețuri de aeroport dedicate exclusiv călătorilor și o experiență de shopping cu totul unică. 

Grația Black Friday 

Te poți întinde la shopping anul acesta grație mixului de beneficii incomparabile Black Friday:

  • poți comandă online produse înainte de startul oficial Black Friday.
  • accesul în avans în VIP Lounge îți oferă mai mult timp la dispoziție pentru cumpărături.
  • beneficiezi de prețuri în regim DutyFree, cu până la 40% mai mici decât pe piața locală, iar de Vinerea Neagră se mai adaugă un discount de până la 60%. 
  • beneficiezi de livrare gratuită, oriunde în România. 
  • indiferent de valoarea comenzii, te bucuri de puncte de fidelitate, acumulate în First Club, pe care le poți utiliza la achiziționarea de produse în comenzi ulterioare. Black Friday este o ocazie excelentă de a acumula extra puncte în First Club prin invitarea prietenilor la bordul avionului virtual. 

Despre BestValue 

BestValue este singurul brand de Travel Retail din România, cu magazine în cele mai mari aeroporturi din țară. Portofoliul de produse include parfumuri, produse de îngrijire a pielii, machiaj, băuturi, accesorii, dulciuri și jucării, inclusiv online. 

BestValue.eu comercializează branduri premium și adaugă periodic în portofoliul său branduri noi cu renume internațional. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Black Friday » Spectacol Duty Free de Black Friday la BestValue