Antena Meniu Search
x

Spotify revoluționează varianta gratuită: cea mai bună modalitate de a descoperi şi a asculta muzica pe care o iubești

Spotify lansează marţi o nouă modalitate de a descoperi şi asculta muzică, folosind varianta gratuită a aplicaţiei. Noua versiune lansată este o continuare firească a misiunii iniţiale a Spotify şi urmează să fie disponibilă în întreaga lume, pentru utilizatorii iOS şi Android. 

Spotify revoluționează varianta gratuită
Spotify revoluționează varianta gratuită: cea mai bună modalitate de a descoperi şi a asculta muzica pe care o iubești

Spotify lansează marţi o nouă modalitate de a descoperi şi asculta muzică, folosind varianta gratuită a aplicaţiei. Noua versiune lansată este o continuare firească a misiunii iniţiale a Spotify şi urmează să fie disponibilă în întreaga lume, pentru utilizatorii iOS şi Android. 

Printre facilităţile oferite de noua versiune a aplicaţiei, utilizatorii se vor bucura de: 

  • Recomandări personalizate privind playlist-urile şi un ecran de pornire personalizat în funcţie de preferinţele muzicale, chiar din prima zi de utilizare
  • Controlul asupra experienţei muzicale cu ajutorul playlist-urilor la cerere: alegerea oricărei melodii, în orice ordine
  • Reducerea consumului de date mobile, prin opţiunea Data Saver

Redăm mai jos, integral, comunicatul de presă emis de Spotify: 

"Astăzi lansăm o modalitate nouă, îmbunătățită și mai personalizată pentru a descoperi și a asculta muzica pe care iubești, folosind varianta gratuită a Spotify. Noua versiune susţinută prin conţinut publicitar este o continuare firească a misiunii Spotify de a inova şi a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor noştri, urmând să fie disponibilă în întreaga lume pe iOS şi Android.

Cu un design complet nou pentru varianta mobilă, Spotify Free include o serie de caracteristici, toate având rolul de a îmbunătăţi experienţa ascultării:

Playlist-uri la cerere

Spotify îţi oferă mai mult control asupra modului în care vrei să asculţi muzică. De acum, poţi selecta şi asculta orice melodie din 15 playlist-uri la cerere -- fără melodii sărite sau timp de aşteptare din cauza shuffle-ului. Playlist-urile la cerere vor fi special create pentru tine, în funcţie de preferinţele tale muzicale şi pot include selecţii realizate de către experţii Spotify, precum  RapCaviar şi Viva Latino până la Ultimate Indie şiAlternative R&B, precum şi playlist-uri personalizate, aşa cum sunt Discover Weekly, Release Radar şi Daily Mix.

Conţinut personalizat

Cu varianta gratuită a Spotify, este mai simplu ca niciodată să găsești melodiile tale preferate sau să descoperi altele noi, pentru că te bucuri de conținut personalizat chiar din prima zi. Când te înregistrezi, te vom ruga să răspunzi la câteva întrebări despre artiștii pe care îi iubești şi îţi vom face recomandări personalizate care să se potrivească perfect cu preferințele şi playlist-urile tale, precum Daily Mix. Toate aceste playlist-uri şi multe altele pot fi găsite şi mai uşor în noul ecran de pornire, ce este actualizat în mod constant în funcție de ceea ce alegi să asculți.

Un serviciu care îţi aparţine cu adevărat

Spune-ne ce artişti sau melodii îţi plac sau pe care vrei să îi ascunzi, pe măsură ce asculţi. Apasă pe ♥ pentru a salva rapid melodiile în playlist-ul tău Favorites sau apasă pe ⃠ pentru a ascunde melodiile pe care nu vrei să le asculţi. Astfel, recomandările noastre vor deveni tot mai precise pe măsură ce asculţi şi ne împărtăşeşti preferinţele tale.

Playlist-uri în cel mai simplu mod

Acum este şi mai uşor să începi sau să editezi un playlist cu ajutorul Spotify. Trebuie doar să alegi un nume, să cauţi şi să asculţi fragmente din melodiile dorite şi apoi să le adaugi în playlist-ul tău. Pe măsură ce salvezi melodii, vom continua să îţi recomandăm şi altele despre care credem că ţi-ar plăcea.

Mai multă muzică, mai puţine date mobile consumate

Ne-am propus să facem muzica accesibilă în întreaga lume. Ştim că mulţi dintre utilizatorii variantei gratuite de Spotify nu se pot bucura de muzică oricând doresc, din cauza volumului mare de date mobile pe care acest lucru îl implică. De aceea, am creat Data Saver, o modalitate simplă de a optimiza experiență muzicală, astfel încât să fie nevoie de mai puține date mobile atunci când asculți muzică.

<<Consumatorii noştri ne spun mereu că a descoperi şi a asculta muzică e o experienţă personală, iar îmbunătăţirile pe care le-am adus variantei gratuite s-au bazat tocmai pe aceste lucruri” a spus Babar Zafar, VP of Product Development în cadrul Spotify. “Acesta este începutul unei evoluţii pentru Spotify şi vom continua să aducem şi alte îmbunătăţiri care reflectă aşteptările consumatorilor. Nu vorbim doar despre o experienţă gratuită personalizată, ci şi despre a le oferi utilizatorilor mai mult control asupra a ceea ce aleg să asculte, astfel încât să poată găsi şi asculta cu uşurinţă melodiile preferate, oricând şi de oriunde.>>

Noua variantă gratuită va fi disponibilă pe iOS şi Android şi va putea fi accesată de către utilizatorii din întreaga lume, pe parcursul săptămânilor viitoare."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Spotify revoluționează varianta gratuită: cea mai bună modalitate de a descoperi şi a asculta muzica pe care o iubești