Antena Meniu Search
x

ANM a emis alertă meteo de grindină, vijelii, furtuni şi ploi torenţiale

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o alertă meteo de grindină, vijelii şi ploi torenţiale începând cu ora 13. Fenomene meteo periculoase se vor semnala în special în regiunile estice și sud-estice, precum și în zonele montane și submontane.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.05.2019, 10:59

ANM emite alertă meteo de grindină, vijelii, furtuni şi ploi torenţiale - Profi Media

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o alertă meteo de grindină, vijelii şi ploi torenţiale începând cu ora 13. 

Fenomene meteo periculoase se vor semnala în special în regiunile estice și sud-estice, precum și în zonele montane și submontane.

ANM emite alertă meteo de grindină, vijelii, furtuni şi ploi torenţiale

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o alertă de fenomene meteo periculoase, pentru intervalul orar 13:00-23:00, pentru astăzi, 25 mai 2019.

În intervalul menționat vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Astfel de fenomene se vor semnala în special în regiunile estice și sud-estice, precum și în zonele montane și submontane. Cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp și pe arii restrânse 35...45 l/mp.

Prognoza meteo pentru Bucureşti

În intervalul orar 25.05.2019 ora 13 - 25.05.2019 ora 23, cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și seara, vor fi averse (cantitate de apă estimată la 3…8 l/mp, izolat posibil 10…15 l/mp), descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului (posibil rafale de peste 30…40km/h).

Probabilitatea de apariție a acestor fenomene va fi mai ridicată între orele16 și 19. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 12...14 grade.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prognoza prin avertizări de vreme severă imediată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » ANM a emis alertă meteo de grindină, vijelii, furtuni şi ploi torenţiale