Antena Meniu Search
x

Tânăr din Iași, găsit mort într-un șanț la 2 zile după dispariție. „Era slăbit și înfometat”, spun cei care l-au văzut ultima oară în viață

Un tânăr de 31 de ani din Iași, care a fost dat dispărut de familie în urmă cu câteva zile, a fost găsit mort, într-un șanț dintr-o localitate învecinată.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.07.2020, 15:34

Tânăr din Iași, găsit mort într-un șanț la 2 zile după dispariție
Tânăr din Iași, găsit mort într-un șanț la 2 zile după dispariție - Hepta/ Poliția Romana
  • Ștefan Cupeț a fost dat dispărut de familie încă din seara zilei de 29 iunie.
  • Tânărul de 31 de ani a fost văzut în viață, într-o localitate învecinată, însă a dispărut din nou până la apariția poliției.

Tânărul, care suferă de un handicap grav, a fost găsit mort în satul Pietrărie din comuna Bârnova, la o zi după ce câțiva săteni au anunțat la 112 că au văzut un bărbat pe stradă, slăbit și înfometat.

Potrivit primelor informații, în momentul apelului el nu ar fi fost dat încă dispărut iar polițiștii, care erau la o altă misiune, nu l-au mai găsit atunci când au sosit la locul indicat de apelant.

Ștefan Cupeț era plecat de acasă încă de pe 29 iunie. În acea seară, mama tânărului a sunat la 112 și a anunțat dispariția lui, însă i s-a spus să revină a doua zi cu un telefon, ceea ce a și făcut.

Potrivit poliției, tânărul a fost găsit mort într-un șanț, pe 1 iulie, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator în Iași Clara Mihociu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Iași, găsit mort într-un șanț la 2 zile după dispariție. „Era slăbit și înfometat”, spun cei care l-au văzut ultima oară în viață