Antena Meniu Search
x

O studentă la arhitectură a murit electrocutată în Chitila. S-a urcat pe tren să facă poze

O studentă la arhitectură a murit electrocutată în Chitila. S-a urcat pe tren să facă fotografii, spun surse din anchetă. Tânăra venise acolo împreună cu colegii de facultate și un profesor.

de Redactia Observator

la 19.04.2019, 21:50

Studentă de 22 de ani moartă la Chitila
O studentă la arhitectură a murit electrocutată în Chitila. S-a urcat pe tren pentru a face fotografii - Observator.tv

O studentă la arhitectură a murit electrocutată în Chitila. S-a urcat pe tren să facă fotografii, spun surse din anchetă. Tânăra venise acolo împreună cu colegii de facultate și un profesor. Informația inițială, că victima a vrut să facă un selfie, a fost ulterior dezmințită.

Tragedie la Halta Pajura, în Chitila, vineri după-amiază, unde o grupă de studenţi la arhitectură a mers împreună cu profesorul. O studentă de 22 de ani s-a urcat pe un vagon de tren şi a a scos telefonul mobil, să facă poze.

S-a produs un arc electric şi fata a fost electrocutată, murind pe loc, fiind aruncată de pe vagon lângă şine. 

În ciuda intervenţie rapide a salvatorilor, pentru tânăra studentă venită la o activitate şcolară nu s-a mai putut face nimic.

CORECȚIE: Acest articol a fost actualizat pentru relatarea cu acuratețe a incidentului. Informațiile inițiale, care indicau că victima a vrut să își facă un selfie au fost dezmințite. Am modificat astfel textul cu noile precizări de la surse din anchetă, care spun că tânăra făcea fotografii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O studentă la arhitectură a murit electrocutată în Chitila. S-a urcat pe tren să facă poze