Antena Meniu Search
x

Intervenție a pompierilor pentru o studentă blocată în mașina de spălat

O studentă a rămas pe jumătate blocată în mașina de spălat, după ce a pus un pariu că poate să intre în cuvă. Nu a crezut-o nimeni, așa că tânăra a trecut la fapte.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.10.2020, 17:31

Pompierii au eliberat-o din mașina de spălat
Fata a arămas blocată în mașina de spălat, după un pariu cu prietenii - dailystar.co.uk
  • Fata a pus un pariu că încape în mașina de spălat
  • Pompierii au intervenit să o elibereze

Rosie Cole, în vârstă de 21 de ani, a apelat la numărul de urgență, atunci când și-a dat seama că nu mai are cum să iasă din mașina de spălat, iar prietenii ei se amuzau copios pe seama situației.

Tânăra a precizat că, după mai multe pahare de alcool, a fost provocată de un prieten să încerce să se intre în interiorul mașinii de spălat și, deși credea că nu are nicio șansă, a reușit să o facă. Problema a fost la ieșire. Pompierii au intervenit.

Rosie: "Mi-a spus că nu am nicio șansă, așa că am decis să încerc și, spre surprinderea mea, mi s-a părut mai ușor decât credeam. Abia când mi-am băgat ambele șolduri și mi-am încrucișat picioarele în spatele meu, mi-am dat seama că nu pot ieși".

După ce au scos-o din mașina de spălat, pompierii i-au explicat că și-a pus viața în pericol, având în vedere că putea să pornească mașina de spălat oricând, în încercarea ei disperată de a se elibera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Intervenție a pompierilor pentru o studentă blocată în mașina de spălat