Antena Meniu Search
x

Sucevean scalpat de maşina de depănuşat porumbul, după ce a băgat capul să vadă de ce nu merge

Un bărbat din Suceava a ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-a băgat capul în maşina de depănuşat porumbul, utilajul fiind în funcţiune.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.10.2019, 15:05

Un bărbat din Suceava a ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-a băgat capul în maşina de depănuşat porumbul, utilajul fiind în funcţiune.

Pentru că utilajul se oprise la un moment dat, bărbatul a decis să se uite mai de aproape, moment în care maşina a pornit din nou, scalpându-l şi provocându-i răni foarte grave.

Scalpat de utilajul de depănuşat porumbul

Un bărbat din Cornu Luncii, judeţul Suceava, a ajuns cu răni grave la spital după ce și-a prins capul în morișca unei mașini de depănuşat porumbul, potrivit newsbucovina.ro.

Bărbatul şi-a băgat capul în utilaj, ca să vadă ce se întâmplă, moment în care maşina i-a prins salopeta şi l-a tras cu capul în morişcă. Suceveanul a fost scalpat pe loc, suferind şi alte răni grave la nivelul capului.

Un echipaj medical l-a transportat transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, cu diagnosticul "plagă scalpată parietală, luxație scapulo humerală stângă, comoție cerebrală, escoriații toracice și abdominale", fiin ulterior transportat la Spitalul Județean din Suceava.

Poliţiştii au deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sucevean scalpat de maşina de depănuşat porumbul, după ce a băgat capul să vadă de ce nu merge