Antena Meniu Search
x

Suferă de cea mai BIZARĂ ALERGIE: alergia la PROPRIUL COPIL

Medicii nu pot explica o asemenea reacție a organismului femeii și susțin că fac mari eforturi ca femeia să își poată ține copilul în brațe

Medicii nu pot explica o asemenea reacție a organismului femeii și susțin că fac mari eforturi ca femeia să își poată ține copilul în brațe

O mamă din Erdington, Marea Britanie, suferă o mare dramă, după ce a aflat că are o puternică alergie la propriul copil.

Femeia a observat, imediat după naștere, că pielea ei era acoperită de arsuri puternice, cu origine necunoscută. Când și-a reîmbrățișat fiul, aceasta a început să simtă dureri insuportabile și a fost nevoită să își lase copilul în grija asistentelor medicale.

În urma unui biopsii, medicii au descoperit că femeia suferă de Pemphigoid Gestationis, o boală extrem de rară a pielii, cauzată de o alergie la propriul copil.

„Atunci când mi-au spus că sunt alergicaăla propriul meu copil, am crezut că e doar o glumă neinspirată. Dar când am aflat că este adevărat, am fost devastată. Ideea de a nu-mi putea îmbrățișa fiul este, pur și simplu, de nesuportat. Imaginați-vă ce simte o mamă care nu își poate liniști copilul când plânge sau cum privește neputincioasă cum alții îl hrănesc și îl îmbăiază”, a declarat Joanne Makie.

Femeia urmează in prezent un puternic tratatament cu steroizi si, la circa o luna dupa ce a dat nastere, si-a putut imbratisa fiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Suferă de cea mai BIZARĂ ALERGIE: alergia la PROPRIUL COPIL