Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 21 de ani, din Argeş, a omorât în bătaie o fetiţă de 2 ani, copilul iubitei sale. Medicii nu au mai putut face nimic

Un tânăr de 21 de ani, din judeţul Argeş, comuna Merişani, satul Malul Vânat, a fost reţinut după ce a bătut o fetiţă de 2 ani, iar copilul a murit.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.08.2019, 09:00

O fetiţa de 2 ani a murit după ce a fost bătută de iubitul mamei sale - Profi Media

Un tânăr de 21 de ani, din judeţul Argeş, comuna Merişani, satul Malul Vânat, a fost reţinut după ce a bătut o fetiţă de 2 ani, iar copilul a murit.

Fetiţa era fiica iubitei sale, o tânără de 19 ani. Cei doi au declarat la poliţie că fetiţa s-a înecat cu mâncare, nicidecum că tânărul a bătut-o.

Un tânăr de 21 de ani, din Argeş, a omorât în bătaie o fetiţă de 2 ani, copilul iubitei sale

Iubitul unei tinere de 19 ani a ucis o fetiţă de 2 ani, după ce a bătut-o. Tânărul, care are 21 de ani, a fost reţinut de poliţişti şi va fi dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Atât tânărul, cât şi mama fetei nu au spus ce s-a întâmplat cu fetiţa şi au negat până în ultimul moment că fetiţa a fost bătută.

Potrivit poliţiştilor, copilul a fost dus la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru fetiţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 21 de ani, din Argeş, a omorât în bătaie o fetiţă de 2 ani, copilul iubitei sale. Medicii nu au mai putut face nimic