Antena Meniu Search
x

Tânăr beat, live pe Facebook la volanul unui Porsche Cayenne (Video)

Un tânăr de 32 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, judeţul Suceava, a fost prins băut la volanul unui Porsche Cayenne, după ce s-a apucat să facă un live pe Facebook.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.02.2020, 14:51

Silviu Păvălean, live pe facebook, beat la volanul unui Porsche Cayenne
Tânăr beat, live pe Facebook la volanul unui Porsche Cayenne - captura video monitorulsv.ro / Facebook

Un tânăr de 32 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, judeţul Suceava, a fost prins băut la volanul unui Porsche Cayenne, după ce s-a apucat să facă un live pe Facebook.

Duminică, în jurul orei 21.50, poliţiştii din Vatra Dornei au primit o sesizare despre faptul că pe o pagină de Facebook, un şofer transmite live de pe telefonul mobil, în timp ce se află la volan.

Oamenii legii s-au mobilizat imediat şi l-au prins pe tânărul teribilist, care conducea un Porsche Cayenne, pe strada Păcii din Vatra Dornei.

La volan era un bărbat de 32 de ani, din comuna Dorna Candrenilor.

Pentru că prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În momentul în care a fost oprit de poliţişti, tânărul era singur în autoturism şi difuza un nou clip video pe aceeaşi pagină de socializare.

Tânărul conducea haotic un Porsche Cayenne, live pe Facebook

În imaginile postate pe Facebook se vede cum tânărul conduce haotic, în timp ce muzica de petrecere este dată la maxim în maşină.

Potrivit monitorulsv.ro, şoferul a fost amendat pentru folosirea telefonului în timpul şofatului (amendă de 1160 de lei) şi s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de "conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr beat, live pe Facebook la volanul unui Porsche Cayenne (Video)