Antena Meniu Search
x

Harap Alb a ieșit la plimbare pe cal prin Zalău. Poliția l-a căutat apoi zile în șir (video)

Harap Alb a ieșit la plimbare pe cal prin Zalău. Poliția l-a căutat apoi zile în șir, după ce mai multe imagini cu tânărul călare pe un cal alb au devenit virale în mediul virtual.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.07.2020, 08:23

Zalău
Tânăr călare pe un cal alb, prin Zalău - Captură video
  • Călărețul are 19 ani și abia și-a cumpărat calul.
  • L-a scos la plimbare ca să se obișnuiască cu traficul.

Poliţia a reuşit să-l identifice pe tânărul care se plimba, călare pe un cal alb, prin Zalău, în zona Carrefour – Rompetrol, scrie Sportul Sălăjan.

Harap-Alb, aceasta este porecla dată de zălăuani călăreţului anonim care de câteva zile dădea ture prin oraş. Tânărul a fost văzut zilele trecute în zona Rompetrol – Carrefour în timp ce se plimba printre maşini, călare pe calul său alb.

Călăreţul are 19 ani şi este din Zalău. Locuieşte în zona Valea Miţii, și vineri s-a ales cu o amendă de 1.305 lei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul călăreţ şi-a cumpărat recent calul şi l-a scos la plimbare prin oraş să vadă cum se descurcă acesta în condiţii de trafic intens, aşa cum susţine chiar proprietarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Harap Alb a ieșit la plimbare pe cal prin Zalău. Poliția l-a căutat apoi zile în șir (video)