Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Vaslui şi-a tăiat degetele cu flexul, medicii vor încerca să i le pună la loc

Un tânăr de 35 de ani din Popeni a ajuns la spitalul din Bârlad cu degetele de la o mână într-o pungă, după ce a încercat să taie cu flexul o scândură. Într-un moment de neatenţie, evenimentul fiind neclar, bărbatul a scăpat cumva flexul, retezându-şi degetele de la mâna stângă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.05.2019, 10:35

Un tânăr din Vaslui şi-a tăiat degetele cu flexul, medicii vor încerca să i le pună la loc - Profi Media

Un tânăr de 35 de ani din Popeni a ajuns la spitalul din Bârlad cu degetele de la o mână într-o pungă, după ce a încercat să taie cu flexul o scândură.

Într-un moment de neatenţie, evenimentul fiind neclar, bărbatul a scăpat cumva flexul, retezându-şi degetele de la mâna stângă.

Şi-a tăiat degetele cu flexul, medicii vor încerca să i le pună înapoi

Valerică, un tânăr de 35 de ani din comuna Zorleni, a ajuns la Spitalul din Barlad cu două degete de la mâna stângă, retezate cu flexul. El ar fi lucrat în curte şi tăia o scâdură, când, într-un moment de neatentie, a scapat flexul, care i-a retezat doua degete de la mana stanga.

Auzind ţipetele de durere ale tânărului, familia a sunat la 112. Echipa SMURD a preluat victima, cu tot cu cele doua degete retezate si l-a transportat la CPU Barlad.

"Pacientul adus din localitatea Popeni prezinta plaga taiata, degetele 2 – 3 de la mana stanga si in regiunea tenara stanga. Urmeaza evaluarea sa de catre medicul de la Chirurgie Plastica”, a declarat medicul Angelica Gramaticu, purtatorul de cuvant al Spitalului din Barlad. Cel mai probabil se va incerca reconstructia mainii prin atasarea degetelor retezate, potrivit vremeanoua.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Vaslui şi-a tăiat degetele cu flexul, medicii vor încerca să i le pună la loc