Antena Meniu Search
x

Tânăr desfigurat pe stradă şi ameninţat cu moartea de un fost boxer, în Maramureş: "Stai în genunchi în faţa lui!" (video)

Tânăr desfigurat pe stradă şi ameninţat cu moartea de un fost boxer, în Maramureş. "Stai în genunchi în faţa lui!", strigă cel care filmează totul, prieten cu bătăuşul.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 11.02.2020, 09:26

Bătaie la Seini
Tânăr desfigurat pe stradă şi ameninţat cu moartea de un fost boxer, în Maramureş: "Stai în genunchi în faţa lui!" - Captură video

Tânăr desfigurat pe stradă şi ameninţat cu moartea de un fost boxer, în Maramureş. "Stai în genunchi în faţa lui!", strigă cel care filmează totul, prieten cu bătăuşul.

Fiul unui afacerist din Satu Mare a fost bătut cu sălbăticie de un fost boxer, Daniel Pop, patron al unui club de box din Seini, iar episodul extrem de violent a fost filmat de un prieten al agresorului, scrie vasiledale.ro.

Victima este un tânăr de 28 de ani, din comuna Racşa, fiul unui cunoscut om de afaceri care are o fermă de porci în Seini.

Pe 30 ianuarie 2020, în jurul orei 23.00, fiul afaceristului a fost încolţit de fostul boxer care i-a cerut suma de 80.000 de euro, bani pe care i-ar fi împrumutat în trecut.

Pe acelaşi subiect

Întâlnirea dintre cei doi a fost filmată de un prieten al fostului boxer. Pe imagini se poate observa cum agresorul îl loveşte pe tânăr cu pumnii, în faţă şi în abdomen, de mai multe ori, minute în şir. Îl umple de sânge şi-l desfigurează, iar dialogul care se aude pe filmare e teribil. 

În timp ce îl loveşte, agresorul îi cerea tânărului să îi dea 80.000 de euro, bani pe care i-ar fi împrumutat. De asemenea, în timpul scandalului, fostul boxer i-a cerut unui prieten, care se afla în zonă, să îi aducă o maşină: "Adu duba, să îl omorâm!". Mai mult cei doi îi spun victimei să stea în genunchi, să tacă din gură, să nu mai vorbească de poliţie şi să nu îndrăznească să depună plângere.

"În urma probatoriului administrat de către poliţiştii din Seini, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat din Seini în vârstă de 35 de ani. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și şantaj, după ce în seara zilei de 30 ianuarie, în jurul orei 23.00, ar fi agresat un tânăr de 28 de ani, în faţa unui club din localitatea Seini. Totodată, bărbatul ar fi ameninţat victima în scopul de a obţine de la aceasta o sumă de bani."

În urma agresiunii, victima s-a prezentat la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș Baia Mare, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe numele bărbatului, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar luni acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Agresorul a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr desfigurat pe stradă şi ameninţat cu moartea de un fost boxer, în Maramureş: "Stai în genunchi în faţa lui!" (video)