Antena Meniu Search
x

Tânărul din Olt dat dispărut de bunică a fost găsit. Marian plecase de la şcoală, dar nu mai ajunsese acasă

Un tânăr în vârstă de 15 ani din judeţul Olt a fost dat dispărut după ce a plecat de la şcoală. După terminarea orelor de curs, el trebuia să se întoarcă acasă din Slatina, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Băiatul a fost căutat de zeci de polițiști și localnici.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 23.10.2020, 17:35

Fotografie cu Marian Fieraru, tânărul de 15 ani care a dispărut de acasă
Marian Fieraru, 15 ani, a dispărut de acasă
  • Un tânăr de 15 ani a fost dat dispărut, după ce a plecat de la școală și nu s-a mai întors
  • Zeci de polițiști și localnici din județul Olt l-au căutat

UPDATE: În urma căutărilor, minorul a fost găsit de polițiști. El a declarat că nu a fost victima unei infracțiuni și urmează să meargă înapoi la familie. 

Tânărul, dat dispărut vineri la prânz

Autoritățile au fost sesizate de către o femeie din comuna Vâlcele, județul Olt, care s-a dovedit a fi chiar bunica tânărului. Ultima dată când a fost văzut, băiatul era îmbrăcat în pantaloni de trening de culoare închisă, avea un tricou înflorat și geacă neagră din fâș. 

Marian Fieraru are aproximativ 1.65 metri, constituție atletică, în jur de 45-50 kilograme, tenul este măsliniu și fața ascuțită. 

Persoanele care deţin informaţii sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112. 

- Material realizat cu informații primite de la reporterul Cristina Oprea - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tânărul din Olt dat dispărut de bunică a fost găsit. Marian plecase de la şcoală, dar nu mai ajunsese acasă