Antena Meniu Search
x

Tânăr de 21 de ani, găsit mort pe un drum din Vrancea. Cadavrul băiatului se afla lângă o mașină răsturnată în șanț

Un tânăr de 21 de ani din județul Galați a fost găsit mort lângă o mașină răsturnată, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe drumul dinspre Haret către Cosmești, în județul Vrancea. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.05.2020, 09:56

Cadavrul băiatului se afla lângă o mașină răsturnată în șanț
Tânăr de 21 de ani, găsit mort pe un drum din Vrancea - Arhivă
  • Șofer de 21 de ani, găsit decedat pe drumul dinspre Haret către Cosmești.
  • Bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe fodul neadaptării vitezei.

Astăzi, în jurul orei 6.00, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 că la ieșire din localitatea Mărășești, înspre Modruzeni, a fost găsită o mașină răsturnată într-un canal betonat, șoferul fiind aruncat din autoturism.

Potrivit IPJ Vrancea, o femeie a anunţat marți dimineața că în timp ce se deplasa pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmeşti, într-o curbă deosebit de periculoasă a observat un autoturism în afara părţii carosabile, iar în şanţ, lângă maşină, un bărbat, posibil decedat.

Poliţiştii care s-au dus la faţa locului au stabilit că şoferul este un tânăr de 21 de ani, din judeţul Galaţi. Se pare că acesta a pierdut controlul volanului şi după ce s-a răsturnat a reuşit să iasă din maşină. Totuşi, tânărul a murit, fiind găsit la câţiva metri distanţă de autoturism.

„Cu ocazia deplasării la faţa locului, a fost identificat conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, din judeţul Galaţi, stabilindu-se faptul că în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmeşti, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin stânga, după care a intrat în coliziune cu şanţ betonat. În urma impactului, conducătorul auto a coborât de la volan prin partea stângă, fiind găsit decedat în şanţul betonat, la o diferenţă de nivel de 4 metri”, a anunţat IPJ Vrancea.

Procurorii şi poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăr de 21 de ani, găsit mort pe un drum din Vrancea. Cadavrul băiatului se afla lângă o mașină răsturnată în șanț