Antena Meniu Search
x

Un tânăr s-a îndrăgostit de un Bichon pe o stradă din Iaşi, l-a bătut crunt pe proprietar şi a furat câinele

Un bărbat din Iaşi se plimba cu căţelul pe stradă, iar la un moment dat de el s-a apropiat un tânăr care l-a rugat să-l lase să mângâie şi el puţin animăluţul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.12.2019, 17:17

Bichon furat la Iaşi, de pe stradă
Bichon furat de pe o stradă din Iaşi, proprietarul bătut - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat din Iaşi se plimba cu căţelul pe stradă, iar la un moment dat de el s-a apropiat un tânăr care l-a rugat să-l lase să mângâie şi el puţin animăluţul.

Tânărul a luat în braţe bichonul, l-a mângâiat, s-a jucat cu el şi când proprietarul i-a spus că trebuie să plece l-a luat pe om la bătaie până l-a lăsat inconştient, apoi a plecat cu câinele.

Bichon răpit pe o stradă din Iaşi, proprietarul bătut

Stăpânul unui căţel Bichon a ajuns bătut la spital, după ce un tânăr i-a furat câinele pe stradă.

"Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 27 noiembrie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, acesta i-ar fi sustras câinele unui bărbat, de 46 de ani, iar pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi lovit pe bărbatul de 46 de ani. Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 9 decembrie, bărbatul de 36 de ani a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, citaţi de bzi.ro.

Tânărul îndrăgostit de bichon a fost identificat şi reţinut de poliţişti, apoi arestat preventiv pentru tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr s-a îndrăgostit de un Bichon pe o stradă din Iaşi, l-a bătut crunt pe proprietar şi a furat câinele