Antena Meniu Search
x

Tânăr lovit fără milă de 10 imigranţi, de faţă cu un paznic care nu a intervenit

Un tânăr a fost bătut fără milă de 10 imigranţi, într-un parc din Anglia, chiar de faţă cu un paznic care nu a intervenit, de frică să nu fie şi el linşat.

de Redactia Observator

la 08.03.2019, 11:06

Tânăr lovit fără milă de 10 imigranţi, într-un parc din Anglia, de faţă cu un paznic
Tânăr lovit fără milă de 10 imigranţi, într-un parc din Anglia, de faţă cu un paznic - Facebook / Tom Van Grieken

Un tânăr a fost bătut fără milă de 10 imigranţi, într-un parc din Anglia, chiar de faţă cu un paznic care nu a intervenit, de frică să nu fie şi el linşat.

Totul s-ar fi întâmplat, în urmă cu câteva zile, într-un parc din oraşul Bradford din Anglia, acolo unde un tânăr care se plimba cu bicicleta s-a luat la ceartă cu un grup format din aproximativ 10-15 tineri imigranţi.

Un martor a filmat cu telefonul mobil urmarea conflictului dintre tânăr şi grupul de imigranţi.

Pe imaginile postate pe Facebook de un politician belgian şi vizualizate de peste 11 milioane de oameni în numai câteva zile se poate observa cum adolescentul cu bicicleta este lovit fără milă cu picioarele în cap.

Pe acelaşi subiect

Apoi, tânărul a fost târât într-o fântână din parc şi lovit de numeroase ori cu picioarele în cap, de doi dintre imigranţi.

Imaginile au stârnit un val uriaş de revoltă pe reţelele de socializare, având în vedere că nimeni dintre oamenii aflaţi în parc, inclusiv paznicul, nu a intervenit pentru a-l salva pe tânăr.

Potrivit unor surse, poliţiştii din Bradford au primit imaginile şi au deschis o anchetă în acest caz, în timp ce tânărul bătut a ajuns la spital, în stare gravă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tânăr lovit fără milă de 10 imigranţi, de faţă cu un paznic care nu a intervenit