Antena Meniu Search
x

Un tânăr şi-a lovit mortal iubita, mamă a doi copii, cu o halteră, din gelozie

Un tânăr şi-a omorât iubita, o mamă a doi copii, după ce a lovit-o în repetate rânduri cu o halteră. Bărbatul era gelos pentru că femeia se angajase la un restaurant şi intra în contact cu prea multe persoane. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.04.2019, 14:02

Shane a reacţionat într-un moment de gelozie dusă la extrem
Shane era mult prea gelos şi nu voia ca iubita lui să intre în contact cu alţi bărbaţi - Mirror/ Internet Unknown

Un tânăr şi-a omorât iubita, o mamă a doi copii, după ce a lovit-o în repetate rânduri cu o halteră. Bărbatul era gelos pentru că femeia se angajase la un restaurant şi intra în contact cu prea multe persoane. 

Katherine, în vârstă de 29 de ani, trăia în Diggers Rest, la nord-vest de Melbourne, Australia, împreună cu Shane, fiica lor de 11 luni şi fiul ei, de şase ani, dintr-o relaţie anterioară. 

Cei doi aveau o relaţie de patru ani, iar prietenii îi descriau ca fiind un cuplu foarte fericit. 

Katye a vrut să se asigure că ai săi copii vor avea ce este mai bun în viaţă şi nu îşi dorea ca banii să fie o prioritate în educaţia lor, motiv pentru care a decis să se angajeze la un pub local pentru a face mai mulţi bani. 

A fost însă o decizie care a costat-o viaţa, pentru că iubitul ei, Shane Robertdon, nu a fost încântat de idee.

Omul era extrem de posesiv şi îşi dorea mereu să aibă controlul, mai ales asupra iubitei lui, motiv pentru care un job într-un local aglomerat, plin de bărbaţi era complet exclus, interzis fără discuţie. 

Katye îşi făcea noi prieteni, iar stima sa de sine creştea pe zi ce trece, dar Shane nu era deloc fericit. A început să o supravegheze în secret, la lucru, era paranoic şi îşi imagina că flirtează cu clienţii sau că se apropia prea mult de colegii ei de sex masculin. 

Crimă din gelozie

Shane şi-a creat conturi false pe social media încât să îi poată verifica prietenii şi colegii în legătură cu ce făcea şi cu cine vorbea iubita lui la muncă. A obligat-o să îi dea telefonul pentru a se uita pe conturile ei de pe reţelele sociale, iar mai apoi a obligat-o să şi le şteargă. 

Gelozia lui era în afara oricărui control. Nu suporta ideea ca vreun bărbat să o privească, să îi vorbească. Trebuia să fie doar a lui. 

În timp ce era la serviciu, Katie avea să primească mesaje nesfârșite de la Shane. Ea era însă extrem de fidelă, dar toate certurile şi neînţelegerile dintre ei, bazate pe gelozia lui, o făceau să îşi pună întrebări în legătură cu viitorul relaţiei lor. 

Chiar şi vecinii observaseră că se auzeau ţipete tot maid es din interiorul căminului lor. Femeia ştia şi ea că reţalia lor devenise profund nesănătăasă şi  chiar le spunea prietenilor săi că avea de gând să îl părăsească. 

O mare greşeală. El era convins că ei vor fi împreună. Mereu. Ştia însă că o pierdea. Simţea şi nue ra mulţumit. 

Într-o seară, au mers să ia cina în oraş, iar când s-au întors acasă au început să se certe din nou. Katye i-a spus că îl părăseşte iar el a izbucnit. Şi-a sunat mama să îi spună vestea, iar aceasta i-a spus: „Nu face niciun gest necugetat”

Dar Shane era disperat. 

Când Katye s-a aşezat în pat, Shane a luat o halteră de oţel de 40 de cm şi a lovit-o pe tânără de 5 ori peste cap şi faţă. O omorâse. 

Tânărul şi-a sunat atunci mama pentru a-i spune de gestul teribil pe care l-a făcut: „Am făcut-o. I-am zdrobit capul. Sunt resturi peste tot. Nu am vrut să fac asta” i-a spus plângând. 

Poliţiştii au avut parte de o imagine demnă de filmele de groază când au ajuns la locul crimei. Katye a putut fi identificată după dantură. 

Judecătorul John Champion a declarat că a fost un atac violent împotriva unei femei pe care pretindea că o iubeşte şi la care Shane făcea referire ca fiind „lumea sa”

„Mi se pare clar că aţi atacat-o într-o furie incontrolabilă, iar intenţia dumneavoastrăa  fost să o omorâţi. Aţi demonstrat o gelozie dusă la extrem şi un comprotament de control posesiv asupra doamnei Haley” a declarat John Champion. 

Conform Mirror, Shane a fost recent condamnat la 24 de ani de închisoare pentru omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un tânăr şi-a lovit mortal iubita, mamă a doi copii, cu o halteră, din gelozie