Antena Meniu Search
x

Iulian a lăsat mesaje de adio înainte să intre cu mașina în copac. Tânărul mort în accidentul de la Nedelea s-a sinucis

Iulian Elvis Constantinescu, un tânăr de 26 de ani din Ariceștii Rahtivani, a murit aseară într-un cumplit accident pe DJ 144, între Nedelea și Florești. Băiatul s-ar fi sinucis.

de Redactia Observator

la 10.05.2019, 10:38

Accident cumplit la Nedelea, în Prahova
Iulian a lăsat mesaje de adio înainte să intre cu mașina în copac. Tânărul mort în accidentul de la Nedelea s-a sinucis - Facebook / observatorulph.ro

Iulian Elvis Constantinescu, un tânăr de 26 de ani din Ariceștii Rahtivani, a murit aseară într-un cumplit accident pe DJ 144, între Nedelea și Florești. Băiatul s-ar fi sinucis.

Se pare că, înainte de a se urca la volanul unui Opel Corsa, cu care a intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului, Iulian Elvis Constantinescu ar fi trimis mesaje de adio unor prieteni, astfel că anchetatorii iau în calcul şi ipoteza unei sinucideri, scrie observatorph.ro.

Nu ştie motivul pentru care tânărul ar fi recurs la acest gest, mai ales că nu era cunoscut cu afecțiuni psihice și nici nu se despărțise recent de vreo iubită.

Prietenii și cunoscuții sunt şocaţi de moartea prematură a lui Iulian.

Pe acelaşi subiect

Zeci de mesaje de condoleanţe curg pe pagina de Facebook a tânărului. 

"Nu pot sa cred ! Îmi este greu sa cred că ai plecat atât de repede de printre noii! Un băiat sincer, un caracter puternic educat și iubit , un suflet prea tânăr pentru a părăsi aceasta lume . Rămas bun Elvis"

"Dumnezeu Sal ierte e baiatu care à facut accident la nedelea ??? Forte trist s-a pierzi pe cine-va si mai ales Asa tanar"

"Nu pot sa cred, Dumnezeu sa îl odihnească în pace".

Iulian Elvis Constantinescu a murit pe loc în accidentul între Nedelea de Florești

Reamintim că joi seara, Iulian Elvis Constantinescu a murit într-un accident cumplit pe drumul care leagă localitățile Nedelea de Florești.

Tânărul de 26 de ani, din Ariceștii Rahtivania murit pe loc după ce pierdut controlul volanului pe DJ 144 şi s-a izbit puternic de un copac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Iulian a lăsat mesaje de adio înainte să intre cu mașina în copac. Tânărul mort în accidentul de la Nedelea s-a sinucis