Antena Meniu Search
x

Tânăr găsit mort într-o mașină răsturnată în râpă, la Tălmăcel. Șoferul a fugit după accident

Un tânăr de 30 de ani a murit, noaptea trecută, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat într-o râpă în localitatea Tălmăcel din județul Sibiu. Imediat după producerea accidentului, șoferul a fugit, fiind căutat de polițiști.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.10.2020, 08:11

Tânăr găsit mort într-o mașină răsturnată în râpă, la Tălmăcel. Șoferul a fugit după accident - Arhiva / imagine ilustrativă
  • Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar imediat după producerea accidentului șoferul a părăsit locul faptei.
  • Polițiștii nu au reușit să-l găsească până acum.

Accidentul s-a produs noaptea trecută pe DC 61, în localitatea Tălmăcel.

"La ora 22:50, în localitatea Tălmăcel, pe DC 61, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul pasagerului dreapta față (un localnic în vârstă de 30 de ani).

Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar imediat după producerea accidentului șoferul a părăsit locul faptei.

Polițiștii nu au reușit să-l găsească până acum", transmite IPJ Sibiu.

La locul accidentului a intervenit un echipaj de descarcerare SMURD și o ambulanță de tip B.

Ambulanța a ajuns prima la locul accidentului unde a găsit o mașină căzută în valea râului și pasagerul din dreapta fața încarcerat, așa că a cerut sprijunul SMURD, care a intervenit cu un echipaj de pompieri militari și un echipaj de descarcerare.

"S-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, de aproximativ 35 de ani, decedat", potrivit ISU Sibiu. 

Șoferul fugar este căutat de polițiști.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăr găsit mort într-o mașină răsturnată în râpă, la Tălmăcel. Șoferul a fugit după accident