Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Suceava şi-a pus capăt vieţii. Vecinii l-au văzut prin geam şi au sunat la 112 (Video)

Un tânăr de doar 20 de ani şi-a pus capăt vieţii, la Suceava. Vecinii au înlemnit, vâzându-i corpul atârnând la geam şi au sunat la 112.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 22:39

Tânăr de 20 de ani găsit spânzurat, la Suceava - Dănuț Zuzeac - captură Youtube
  • Imagini de groază pentru locatarii unui bloc
  • Trupul tânărului putea fi văzut prin geam, de afară

Un tânăr de doar 20 de ani şi-a pus capăt vieţii, la Suceava. Vecinii au înlemnit, vâzându-i corpul atârnând la geam şi au sunat la 112. Incidentul a avut loc în cartierul sucevean George Enescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul locuia cu mama lui şi nu se cunosc motivele pentru care a recurs la un astfel de gest, însă oamenii care locuiesc în zona Albina, peste drum de Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret”, au fost martorii unor imagini pe care nu le vor uita prea curând.

Tânărul s-a spânzurat de o țeavă de gaz, corpul acestuia rămânând atârnat în geamul locuinţei. Lumina era aprinsă în apartament, aşa că toata lumea a putu vedea corpul fără viaţă al băiatului

Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Suceava şi-a pus capăt vieţii. Vecinii l-au văzut prin geam şi au sunat la 112 (Video)