Antena Meniu Search
x

Un tânăr şi soţia sa însărcinată au fost şicanaţi de un poliţist nervos pe un drum din Prahova: 'Te las fără permis când vreau' (Video)

Un bărbat care s-a dat drept poliţist a fost la un pas de a provoca o tragedie pe un drum din Prahova după ce un şofer care circula în faţa sa nu s-a dat la o parte când i-a făcut flash-uri.

Un tânăr şi soţia sa însărcinată au fost şicanaţi de un poliţist nervos pe un drum din Prahova
Un tânăr şi soţia sa însărcinată au fost şicanaţi de un poliţist nervos pe un drum din Prahova - Observator

Un bărbat care s-a dat drept poliţist a fost la un pas de a provoca o tragedie pe un drum din Prahova după ce un şofer care circula în faţa sa nu s-a dat la o parte când i-a făcut flash-uri.

Totul s-a întâmplat vineri, 11 mai 2018, în zona localităţii Albeşti Paleologu din judeţul Prahova, iar episodul care se putea transforma într-o nenorocire a fost surprins de o cameră de bord.

Şoferul a povestit că se afla în maşină alături de soţia sa însărcinată şi de fiul lor de 10 ani când, la un moment dat, un alt şofer i-a făcut flash-uri să se dea la o parte de pe banda a doua.

Pe imaginile surprinse de camera de bord se poate observa cum şoferul unui autoturism de teren îl depăşeşte pe primul şofer pe partea dreaptă şi apoi se bagă în faţa lui şi frânează brusc.

Tânărul a fost forţat să tragă de volan şi să intre pe contrasens pentru a evita un impact cu maşina bărbatului nervos.

După câţiva kilometri, şoferul nervos a tras pe dreapta şi s-a dat jos din maşină. Primul şofer a oprit şi el, moment în care bărbatul nervos a început să ţipe la el că este comisar de poliţie şi că îl lasă fără permis de conducere.

În momentul în care tânărul îl avertizează că totul este filmat de camera sa de bord, presupusul poliţist se linişteşte şi pleacă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un tânăr şi soţia sa însărcinată au fost şicanaţi de un poliţist nervos pe un drum din Prahova: 'Te las fără permis când vreau' (Video)