Antena Meniu Search
x

Tânără care încerca să-şi apere mama, bătută de tatăl vitreg, la Suceava

O tânără a încercat să-şi protejeze mama de furia tatălui vitreg, însă a fost bătută şi ea. Suceveanul, care era în stare de ebrietate, a început să se certe cu concubina din cauza banilor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.09.2020, 17:24

Violenţă în familie, la Suceava
Tănăra a fost bătută, la fel şi mama ei, de tatăl abuziv - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Tânăra a fost bătută, la fel şi mama ei
  • Femeia a obţinut un ordin de protecţie, pentru 5 zile

La un moment dat, el a început să o lovească năprasnic pe femeie, moment în care fiica femeii, în vâstă de 26 de ani, s-a pus între mama sa şi tatăl vitreg, încercând să o apere cumva de furia acestuia.

Din păcate, ambele femei au avut de suferit de pe urma bărbatului, care nici măcar nu locuia cu forme legale în locuinţa celor două femei.

"Lucrătorii Poliției Orașului Salcea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către numita T. Maria, din com. Siminicea, despre faptul că a fost agresată fizic de către tatăl vitreg, M. Petrică, de 47 ani, din Dolhasca, domiciliat fără forme legale în com. Siminicea. În urma verificărilor efectuate a rezultat că, pe fondul unor discuții în contradictoriu din cauza banilor și a consumului de băuturi alcoolice, numitul M. Petrică a provocat scandal la domiciliu și a agresat-o fizic pe concubina sa, T. Domnica, de 48 ani, din com. Siminicea. În conflict a intervenit pentru aplanare fiica persoanei vătămate, T. Maria,  de 26 ani, fiind și aceasta agresată", informează autorităţile.

În cauză s-a emis un ordin de protecţie provizoriu, pentru 5 zile şi a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii a 3 acte materiale ale infracțiunii de "violență în familie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânără care încerca să-şi apere mama, bătută de tatăl vitreg, la Suceava