Antena Meniu Search
x

O tânără de 19 ani a murit carbonizată într-un Audi electric, sub privirile neputincioase ale tatălui. Tragedie pe un drum din Germania

Tragedie cumplită pe un drum din Germania, o tânără de 19 ani a murit carbonizată în urma unui accident înfiorător. Tatăl a privit neputincios întreaga nenorocire.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.07.2020, 08:44

O tânără de 19 ani a murit carbonizată într-un Audi electric, în Germania
O tânără de 19 ani a murit carbonizată într-un Audi electric, sub privirile neputincioase ale tatălui. Tragedie pe un drum din Germania - captura video Bild
  • În urma impactului, autoturismul a luat foc, tânăra rămânând blocată în interior.
  • Întreaga nenorocire s-ar fi produs sub privirile îngrozite ale tatălui ei.

S-a întâmplat marți după-amiază, pe drumul dintre Phöben și Schmergow, în apropiere de Potsdam, capitala landului Brandenburg.

Din motive necunoscute încă, tânăra de 19 ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina, un Audi electric, de un copac.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, autoturismul a luat foc, tânăra rămânând blocată în interior, scrie publicația germană Bild.

Persoane care se aflau în zonă au încercat să o scoată pe fată din mașină, însă ușile erau blocate. Iar în momentul în care au izbucnit flăcările, oamenii au fost nevoiți să se îndepărteze.

"Am încercat să spargem geamurile și să stingem flăcările, însă focul era din ce în ce mai puternic", a declarat Karin Schönefeld, unul dintre primii martori ai tragediei.

Tatăl a fost martorul tragediei

Misiunea a fost dificilă și pentru pompieri. Militarii au încercat să răcească bateriile mașinii, pentru a preveni o eventuală explozie.

Din păcate, fata nu a mai putut fi salvată.

Potrivit jurnaliștilor germani, întreaga nenorocire s-ar fi produs sub privirile îngrozite ale tatălui ei.

Se pare că în familie ar fi avut loc un conflict, moment în care fata s-a urcat în mașină și a plecat. Tatăl împreună cu un prieten au plecat după ea și ar fi încercat să o convingă să încetinească mașina. 

Autoritățile germane au deschis o anchetă în acest caz și verifică împrejurările exacte care au dus la producerea accidentului. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O tânără de 19 ani a murit carbonizată într-un Audi electric, sub privirile neputincioase ale tatălui. Tragedie pe un drum din Germania