Antena Meniu Search
x

O tânără de 17 ani a murit electrocutată, jucându-se pe telefon

O tânără de 17 ani a murit electrocutată, în Bangkok, Thailanda, în timp ce se juca pe telefonul mobil, pus la încărcat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.11.2019, 22:04

- Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

O tânără de 17 ani a murit electrocutată, în Bangkok, Thailanda, în timp ce se juca pe telefonul mobil, pus la încărcat.

Tânăra ar fi folosit să încarce telefonul un cablu deteriorat, iar la un moment dat, partea expusă a firelor a intrat în contact cu o parte din fier a patului în care se afla tânăra, electrocutând-o.

O adolescentă a murit electrocutată, jucându-se pe telefon

Potrivit Khaleej Times, într-un incident nefericit, o fată de 17 ani a fost electrocutată în timp ce se juca pe un telefon mobil, care fusese conectat la o priză, pentru încărcare.

Incidentul a avut loc în Thailanda, unde adolescenta Nong Ying și-a conectat telefonul mobil la un cablu deteriorat. Patul ei avea un cadru metalic, de care cablul s-a atins, provocând, astfel moartea tinerei.

Cablul fusese înfăşurat cu bandă izolatoare în locul unde era deteriorat, însă se pare că izolaţia s-a desfăcut, la un moment dat.

Căpitanul de poliție, Khanti Peansoongnern, a confirmat faptul că electrocutarea s-a produs după ce izolaţia firelor a cedat, iar cablul s-a atins de cadrul metalic al patului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O tânără de 17 ani a murit electrocutată, jucându-se pe telefon