Antena Meniu Search
x

Tânăra care a făcut farsa la 112 e patroana unei firme din Ilfov

Tânăra care a făcut farsa la 112, spunând că a fost răpită în Olt, este patroana unei firme, are 34 de ani și e din Ilfov. Ea a mobilizat 200 de polițiști după ce a spus în mod fals că a fost sechestrată în portbagajul unei mașini.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 14.10.2019, 22:40

Mașină de poliție pleacă în misiune
Tânăra care a făcut farsa la 112, spunând că e răpită, este din Afumați, Ilfov, și e patroana unei firme - Observator

Tânăra care a făcut farsa la 112, spunând că a fost răpită în Olt, este patroana unei firme, are 34 de ani și e din Ilfov. Ea a mobilizat 200 de polițiști după ce a spus în mod fals că a fost sechestrată în portbagajul unei mașini. Femeia a susținut că a vrut să-i facă o glumă iubitului, care ar fi condus cu viteză.

Surse din anchetă spun că totul ar fi pornit de la o ceartă între tânăra de 34 de ani și iubitul ei, de 32 de ani. Cei doi sunt din Afumați, județul Ilfov și mergeau cu mașina în momentul apelului.

Povestea farsei la 112

Tânăra, care e administratora unei firme, a spus polițiștilor că a sunat la 112 ca să-i facă o glumă iubitului, care ar fi mers cu viteză. În apel, a spus că e răpită și sechestrată în portbagajul unei mașini.

Convorbirea cu operatorul de la 112 a durat însă doar 20 de secunde, apoi se pare că semnalul s-a întrerupt, pentru că, cel mai probabil, cuplul a trecut în acel moment cu mașina prin Pădurea Sarului.

Polițiștii au încercat să o sune înapoi pentru a afla mai multe detalii despre situația în care se află tânăra. Se pare însă că ea și-a dat seama ce a provocat când a vrut să dea o lecție partenerului și nu a mai răspuns, ba chiar a închis și telefonul.

Cum au fost prinși cei doi

Însă anchetatorii au reușit să îi localizeze pe cei doi în cele din urmă. Cuplul a fost oprit în apropiere de București, în jurul orelor 19.00 - 20.00, luni seară. Deja trecuseră însă aproape 6 ore de la apelul făcut la ora 14:23.

În tot acest timp, 200 de polițiști au fost mobilizați în Olt și Argeș, unde au fost instalate filtre, iar sute de mașini au fost verificate. Tânăra patroană și iubitul ei au dat declarații polițiștilor din București. Ancheta este însă și la Balș, unde, după apelul la 112, s-a deschis un dosar pentru privare de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tânăra care a făcut farsa la 112 e patroana unei firme din Ilfov