Antena Meniu Search
x

Tânără împuşcată mortal în faţa unui club. Erica a sărit în apărarea iubitului ei în timpul unei încăierări, în New York

O zi de naştere s-a încheiat tragic pentru o tânără de doar 19 ani, fiind împuşcată mortal după ce iubitul ei a încercat să îi ia apărarea în faţa unei femei care o agresase într-un bar din Manhattan.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.06.2020, 16:13

Erica alături de iubitul ei, Andres
Erica a fost împuşcată mortal în urma unei altercaţii - Omar Aries
  • Erica ar fi fost agresată de o altă femeie în bar.
  • Andres a îcercat să îi ia apărarea, dar conflictul a degenerat.

Erica Lopez, în vârstă de 19 ani, sărbătorea ziua unei prietene la o terasă din Manhattan, New York, împreună cu iubitul ei de 21 de ani, Andres Arias.

La un momentdat, Erica ar fi fost agresată de o altă femeie aflată sub influenţa alcoolului, care ar fi atins-o în mod nepotrivit, iar Andres a sărit în apărarea sa cerând explicaţii.

După ce au părăsit localul, aceştia au observat că sunt urmăriţi. Un bărbat pornit pe scandal a coborât din maşină cu o atitudine agresivă şi a mers spre ei.

Deşi Andres a încercat să aplaneze lucrurile, conflictul a degenerat, iar şoferul unei alte maşini a scos o armă şi a tras două focuri spre ei.

Iubitul tinerei de 19 ani a fost rănit de un glonţ care l-a atins în partea stângă a coastelor şi ulterior şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce încerca cu disperare să îi ofere primul ajutor iubitei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Glonţul o lăsase însă pe Erica într-o baltă de sânge, inconştientă. Cu câteva secunde în urmă ea îl împinsese din calea împuşcăturilor. Un gest eroic pe care l-a făcut cu preţul vieţii.

Andres, student la Universitatea de Stat din Connecticut, a declarat că iubita lui i-a salvat viaţa, împingându-l pe el din calea împuşcăturilor.

„Iubita mea mi-a salvat viaţa. Era o femeie uimitoare. Scotea mereu binele din mine şi nu eşua niciodată să-mi aducă un zâmbet pe faţă.” a povestit tânărul.

Potrivit Mirror, cei doi au fost transportaţi de urgenţă la spitalul Bellevue, unde Erica a murit la scurt timp.

Familia şi prietenii au postat zeci de mesaje emoţionante şi plâng pierderea enormă suferită. 

Poliţia investighează acum cazul, însă până în prezent nicio persoană nu a fost arestată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Tânără împuşcată mortal în faţa unui club. Erica a sărit în apărarea iubitului ei în timpul unei încăierări, în New York