Antena Meniu Search
x

Tânără infectată cu noul coronavirus, luată în cătușe de pe o plajă din Spania (Video)

O tânără infectată cu coronavirus a fost luată în cătușe de pe o plajă din Spania, unde ieșise la surfing, după ce mai multe persoane care o cunoșteau au sunat la poliție și au denunțat-o.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.09.2020, 09:50

Tânără infectată cu noul coronavirus, luată în cătușe de pe o plajă din Spania
Tânără infectată cu noul coronavirus, luată în cătușe de pe o plajă din Spania - Profimedia Images/ captura Solarpix
  • Tânăra ieșise la surfing deși fusese depistată cu noul coronavirus.
  • Pentru că a refuzat să iasă din apă, atunci când oamenii legii au ajuns la mal, tânăra a fost scoasă cu cătușele la mâini de pe plajă.

Tânăra, care a lucrat ca salvamar pe plaja La Zurriola din nordul orașului San Sebastian, a fost recunoscută de foștii colegi în timp ce se bucura de valuri, la surfing, deși fusese diagnosticată cu coronavirus și trebuia să stea în izolare.

Când au ajuns pe plajă, oamenii legii i-au cerut să iasă imediat din apă însă, pentru că s-a împotrivit, ea a fost încătușată de îndată ce a ajuns pe țărm, scrie Daily Mail.

În imaginile postate de presa locală se vede cum tânăra costumată pentru o zi de surfing merge agale prin nisip, cu mâinile la spate, în cătușe, însoțită de două persoane echipate cu combinezoane.

Pentru că a încălcat măsura carantinei, tânăra s-ar putea alege cu o amendă de peste 6.000 de euro. Dacă se descoperă că este direct responsabilă de transmiterea noului coronavirus altei persoane, amenda va urca până la 110.000 de euro.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Tânără infectată cu noul coronavirus, luată în cătușe de pe o plajă din Spania (Video)