Antena Meniu Search
x

O tânără de 26 de ani a jefuit o sală de jocuri și a bătut casiera, în București, dar nu a fugit din zonă

O tânără de 26 de ani a decis, din motive încă necunoscute, să jefuiască o sală de jocuri. Ea a urmărit-o pe casieră, iar când aceasta a intrat într-o încăpere în care nu avea acces publicul, s-a dus peste ea și a bătut-o, apoi a luat 3.000 de lei și a ieșit afară.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.09.2020, 14:56

- Profimedia Images

Deși tocmai jefuise o sală de jocuri, tânăra nu a plecat imediat din zonă, iar polițiștii, chemați de casieră, au prins-o imediat. Corespunzând semnalmentelor, agenților le-a fost ușor să o identifice.

"Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliție a Municipiului București au prins în flagrant o femeie în virstă de 26 de ani, la scurt timp după comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, asupra angajatei unei săli de joc, de pe raza sectorului 4. Poliţisti din cadrul Secţiei 26 Poliţie au fost sesizaţi de către angajata unei săli de joc, având funcţia de casieră, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, într-o încăpere în care accesul publicului este restricţionat, a intrat o femeie care, prin violenţă, a deposedat-o de încasările zilnice, estimate la suma de 3.000 lei, apoi a părăsit locaţia. Deplasându-se cu operativitate la fata locului, poliţiştii au depistat în zonă o tănără de 26 de ani, bănuită de comiterea faptei, aceasta fiind imobilizată şi condusă la audieri. În urma efectuării controlului corporal, asupra bănuitei a fost găsită suma de bani reclamată ca fiind sustrasă. Tânăra a fost reţinută, iar prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate", informează autoritățile.

Ulterior, tânăra a fost eliberată, în cauză fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O tânără de 26 de ani a jefuit o sală de jocuri și a bătut casiera, în București, dar nu a fugit din zonă