Antena Meniu Search
x

O tânără a murit la scurt timp după o operaţie estetică. Familia îndurerată cere explicaţii

O tânără a murit după ce a suferit o intervenţie de chirurgie plastică la o clinică din South Florida. Familia devastată de durere cere explicaţii pentru moartea acesteia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.05.2019, 15:37

Familia îndurerată cere explicaţii
Tânăra a murit la scurt timp după o operaţie estetică - Facebook / Danea Plasencia

O tânără a murit după ce a suferit o intervenţie de chirurgie plastică la o clinică din South Florida. Familia devastată de durere cere explicaţii pentru moartea acesteia.

O tânără de 28 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a avut parte de o procedură de ridicare a fesierilor pentru a avea aşa-zisul posterior brazilian. La scurt timp după operaţie a ajuns la spital şi a murit.

Departamentul de Poliţie din Miami-Dade a declarat că a primit un apel referitor la o tânără aflată în pericol la clinica Mia Aesthetics. Membrii familiei lui Danea Plasencia, în vârstă de 28 de ani, au spus că medicul terminase operaţia când au apărut complicațiile.

"Ei i-au mutat trupul pe targă și, dintr-o dată, pielea ei a devenit albastră", a spus Marcio C. Ferez, bunicul ei.

Tânăra a fost transportată de urgenţă la Spitalul Baptist unde la scurt timp a murit. Poliția din Miami-Dade investighează acum cauzele decesului.

Danea era mama a trei copii în vârstă de 9, 5 și 1. Împlinise 28 de ani în urmă cu o săptămână.

Într-o declarație, clinica Mia Aesthetics a anunţat condoleanțe familiei lui Plasencia și a declarat că este primul caz de deces pe care l-au avut.

"Pe parcursul anilor noștri de experienţă și a mii de proceduri efectuate, acesta este primul şi singurul deces pe care l-am avut. Echipa noastră este devastată de această tragedie şi simte că fiecare dintre pacienţii noştri face parte din familie. Ne străduim să oferim cele mai avansate tratamente chirurgicaleplastice pentru pacienţii noştri. Fiecare dintre chirurgii noştri este certificat şi declarat eligibil pentru practică de Comitetul American de Chirurgie Plastică și evaluăm în mod constant practicile noastre pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc cea mai sigură și cea mai bună îngrijire . În ciuda acestor practici, operaţiile complicate vin cu riscul unor rezultate rare, neintenționate și tragice, ca cea pe care am resimţit-o în această zi. Vom fi pe deplin transparenți cu pacienții noștri și cu publicul, deoarece mai multe detalii vor apărea " a declarat clinica.

Ridicarea fesierilor pentru un posterior brazilian este o procedură cosmetică în care grăsimea este luată din alte părţi ale corpului şi transferată în fese.

Verişoara lui Danea a povestit că aproape că a murit de la o astfel de operaţie, fiind spitalizată aproape două luni după intervenţie.

"Când te duci la o instituţie pentru o operaţie de înfrumuseţare, ţi se spun foarte superficial care ar putea fi consecinţele, dar rapid şi cu multe subînţelesuri. Apoi toate aceste lucruri minunate care ţi se spun pe deasupra te fac să fii dispus să plăteşti toţi banii, pentru că nu îţi dai seama în nicio clipă că îţi pui viaţa în pericol ", a declarat Jennifer Perez.

Conform NBC, moartea tinerei de 28 de ani este cea mai recentă din cel puțin 12 femei care au murit în ultimii ani în Florida de Sud, fie în timpul, fie după ce au efectuat o operație de ridicare a feselor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O tânără a murit la scurt timp după o operaţie estetică. Familia îndurerată cere explicaţii