Antena Meniu Search
x

O tânără de 21 de ani a murit, încercând să facă selfie-ul perfect, căzând de pe o stâncă, în Australia (Video)

Garda de Coastă din New South Wales a anunţat că trupul unei tinere a fost descoperit în apă, la baza stâncii unde tânăra făcea poze.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.01.2020, 21:49

Tânăra abia se mutase în Australia
O tânără a murit încercând să-şi facă un selfie pe o stâncă - foto Facebook / Instagram Madalyn Davies

Garda de Coastă din New South Wales a anunţat că trupul unei tinere a fost descoperit în apă, la baza stâncii unde fata făcea poze.

O tânără de 21 de ani a murit, după ce a căzut de la zeci de metri înălţime, de pe o stâncă, încercând să-şi facă o poza cu peisajul deosebit. Prietenii fetei au alertat autorităţile, după ce nu au mai putut să o găsească.

O tânără a plătit cu viaţa un selfie

Madalyn Davis, o tânără de 21 de ani, a căzut de pe o stâncă, de la zeci de metri, în Diamond Bay, Sydney. Echipajele de urgență au fost alertate de un grup de persoane care nu au putut să o găsească, după ce au făcut fotografii acolo, informează bbc.com.

Semnele avertizează turiștii să rămână departe de marginea stâncii, iar înălțimea gardurilor de protecţie din zonă a fost crescută, însă asta nu pare să impresioneze pe nimeni. Tânăra ar fi escaladat gardul şi s-a dus în buza prăpastiei să facă un selfie cu panorama extraordinară, însă a alunecat şi a căzut.

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului, în urma rapoartelor că fata ar fi căzut de pe stâncă. Trupul ei a fost recuperat din apă aproximativ patru ore mai târziu, de Garda de Coastă australiană.

"Serviciile de urgență au fost alertate după ce un grup de oameni care făceau fotografii în interiorul barierei de protecţie a anunţat că una dintre persoane nu poate fi găsită. Ulterior, corpul fără viaţă al persoanei respective a fost descoperit în apă, la baza stâncii", au precizat oficialii Marine Rescue, din New South Wales.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O tânără de 21 de ani a murit, încercând să facă selfie-ul perfect, căzând de pe o stâncă, în Australia (Video)