Antena Meniu Search
x

O tânără a născut singură, în timp ce tatăl copilului a plecat în vacanţă cu amanta, în Dubai

O tânără de 23 de ani a născut singură, deşi tot ce îşi dorea era ca bărbatul vieţii ei, tatăl copilului să îi fie alături. Bărbatul în schimb a dispărut din peisaj pentru o vacanţă în Dubai, cu fosta iubită.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.05.2019, 14:41

Bărbatul plecase ăn vacanţă în Dubai, cu fosta iubită
Tânăra a născut singură, timp înc are tatăl copilului era în vacanţă cu fosta iubită - Facebook/ Sarah Burgess

O tânără de 23 de ani a născut singură, deşi tot ce îşi dorea era ca bărbatul vieţii ei, tatăl copilului să îi fie alături. Bărbatul în schimb a dispărut din peisaj pentru o vacanţă în Dubai, cu fosta iubită.

Sarah Burgess a devenit suspicioasă când Peter O'Neill, cel care avea să devină tată, dispăruse complet. Nu îi răspundea la mesaje, la apeluri, nu ştia ce face sau unde e, iar ea era pe punctul de a naşte.

Neclarităţile îi provocau din ce în ce mai mult stres, mai ales că bărbatul de 40 de ani se declara în extaz cu gândul că va deveni tată. Nici măcar mama acestuia nu îi putea da tinerei un răspuns mai detaliat, în afară de „probabil e ocupat cu munca”.

La trei zile după ce a născut, omul a reapărut. Cu un bronz nou de altfel. Întrebat cum de a avut loc o asemenea schimbare, el a spus că a folosit o loţiune bronzantă.

A continuat minciunile adăugând că şi-a spart din greşeală telefonul şi că „a fost ocupat cu munca”, sperând ca tânăra mămică să nu intre la bănuieli.

Dar a intrat, iar ulterior Sarah a găsit pe Facebook o fotografie cu tatăl copilului ei, alături de fosta sa iubită. Cei doi plecaseră împreună în vacanţă, în Dubai.

„Am scăpat de el, dar încă nu îmi vine să cred cât de fericit şi nonşalant s-a întors să îşi vadă fiul, după ce petrecuse zile întregi cu fosta lui iubită” a spus tânăra mămică.

În mod ironic, Nicola, cea de-a doua femeie din viaţa lui Peter nu avea absolut nicio idee nici despre Sarah, nici despre sarcina acesteia. Conform Mirror, şi ea credea că bărbatul era un om liber, disponibil şi că nu ar face asemenea lucruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O tânără a născut singură, în timp ce tatăl copilului a plecat în vacanţă cu amanta, în Dubai